Uusimmat

Lisää lentoja Pietarin ja Helsinki-Vantaan välillä

Pietarin pääkatu Nevsky Prospekt

Finnair on lisännyt kesäkaudelle lentovuoroja Helsinki-Vantaan ja Pietarin välillä. Kuusi uutta edestakaista viikkovuoroa tuovat myöhäisen iltayhteyden Pietariin ja aikaisen aamuvuoron Pietarista Helsinki-Vantaalle.

Uusi aamulento Pietarista tarjoaa jatkoyhteydet Finnairin Euroopan verkostoon ja vastaavasti illan myöhäinen palooyhteys mahdollistaa paluun Euroopasta Helsinki-Vantaan kautta Pietariin.

Uudet vuorot lisäävät paikkatarjontaa kaupunkien välillä 39 prosenttia. Lennot operoidaan Nordic Regional Airlinesin ATR-72 -potkuriturbiinikoneella.

Pietariin on samalla aiempaa paremmat yhteydet Finnairin Kiinan, Japanin ja Yhdysvaltojen vuoroilta.

Vuonna 2016 Helsinki-Vantaan ja Pietarin välillä matkusti Finnairilla lentäen 71 500 matkustajaa, missä on lisäystä vuoden takaisesta kymmenen prosenttia. Matkustus Venäjälle on kasvussa, sillä alkuvuoden 2017 aikana Finnairilla on ollut Pietarin reitillä 14 800 matkustajaa.

Finnair on Pietarin Pulkovon kentällä viiden suurimman lentoyhtiön joukossa. Suosituimmat kohteet Pietarista ovat Helsinki-Vantaan ohella Praha, Pariisi, Budapest, München sekä kaukokohteista Bangkok, Singapore, New York ja Japanin kohteet.


Pietarin Pulkovon lentoasema

Pietarin ohella Finnair on lisännyt lentotarjontaa Moskovaan. Finnair lentää Helsinki-Vantaan ja Moskovan välillä päivittäin kaksi edestakaista lentovuoroa.