Uusimmat

Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen

Huvipuisto avaa porttinsa huvittelijoille perjantaina 12. kesäkuuta 2020. 

Huvipuiston alueella tullaan valtioneuvoston ohjeiden pohjalta rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa.

Linnanmäen Huvipuiston alue on iso ja turvavälit tullaan huomioimaan kaikessa toiminnassa. Laitteilla samaan seurueeseen kuuluvat toki pääsevät istumaan lähekkäin.

Lähes kaikki huvilaitteet ja pelit tulevat olemaan asiakkaiden käytössä. Huvipuistossa suurin osa kioski- ja ravintolapisteistä palvelee normaalistikin ulkona syöjiä, ja sitä Linnanmäki suositteleekin erityisesti tänä kesänä.

¬ Huvipuistomme on puhjennut kevään aikana kukkaan ja viime kauden uusi huikea ratalaitteemme Taiga odottaa jälleen huimapäitä. Uusi Taigan kuvauspalvelumme ikuistaa mahtavan Taiga-matkan kuvaksi tai videoksi, jonka voi jakaa vaikka somessa kavereilleen. Lanseeraamme tälle kaudelle myös iki-ihanan Rolle-pellen seuraksi kaksi uutta kaveria, jotka huvipuistomaiseen tapaan opastavat turvalliseen huvitteluun ja hauskuuttavat asiakkaitamme puistossa, sanoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Pia Adlivankin.