Uusimmat

Liisa Väisäsen kirja Italiasta kulttuurinnälkäisille matkailijoille

Liisa Väisäsen teos Kaikki Italiani – Matkalla maassa josta on moneksi on lukuelämys Italiasta kiinnostuneille.

Italian kuin omat taskunsa tunteva Väisänen johdattaa maan moni-ilmeiseen elämänmenoon, taiteeseen ja ruokakulttuuriin, historiaan ja nykypäivään.

Teoksessa ei kuljeta vain ruuhkaisimpia reittejä vaan pujahdetaan tunnelmallisille sivukujille ja syrjäisempiinkin kaupunkeihin. Lukija viedään kiehtoville retkille italialaisuuteen ja erilaisten maakuntien maahan, jossa jokaisella perinneherkulla on tarinansa ja jokaisella ministerillä suosikkipyhimyksensä.

Taidehistorioitsijan silmä arvostaa neroja Michelangelosta ja Da Vincistä Renzo Pianoon. Menneen ja nykyisen dialogi on Italiassa arkipäivää kaikilla elämänalueilla.

– Italia opetti minut ymmärtämään, ettei koskaan ole nykypäivää ilman historiaa. Siksi seikkailuni ei rajoitu vain kolmeenkymmeneen vuoteen, sanoo Liisa Väisänen.

– Minun Italiani ovat vuosituhantisia.

FT Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, symbolitutkija ja suosittu luennoitsija. Väisänen toimi vuosia Italiassa matkanjärjestäjänä ja asui maassa 20 vuotta. Hän on julkaissut aiemmin mm. teokset Mitä symbolit kertovat sekä Verkkaisuuden filosofiaa.

Tilaa kirja cdon.comista
Liisa Väisänen: Kaikki Italiani – Matkalla maassa josta on moneksi