Uusimmat

Levin laskettelurinteet suljetaan kevääksi – kausi ohi

Levin laskettelurinteet sulkeutuvat 27. maaliskuuta 2020 mennessä työntekijöiden ja asiakkaiden suojelemiseksi koronavirustartunnalta ja viruksen leviämisen estämiseksi.

Levillä on todettu kaksi koronavirustartunnan saanutta.

”Meillä on kova huoli täällä ensimmäisten koronavirustartuntojen johdosta. Vaikka ne eivät johtaisi laajempiin tartuntoihin, ne ovat jokaiselle vakava varoitus. Rajoituksia tulee noudattaa, käsiä on pestävä ja toisiin ihmisiin on pidettävä vähintään metrin etäisyys”, muistuttaa Visit Levin vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Levi Ski Resort sulkee kaikki toimintonsa siten, että viimeinen aukiolopäivä on perjantaina 27. maaliskuuta 2020. Samalla Levin kausi päättyy.

”Toimenpiteellä halutaan ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Päätös on tehty työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisömme hyvinvoinnin turvaamiseksi”, sanoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Levi Ski Resort on muuttanut varaus- ja maksuehtojaan siten, että mikäli olit tulossa Levin rinteille tämän kevään aikana ja olet ostanut ennakkoon hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti.