Uusimmat

Legendaarinen Hotelli Hesperia palaa Helsinkiin

Helsingin yhtenä maamerkkinä pidetty historiallinen hotelli Crowne Plaza Helsinki ottaa uudelleen käyttöön Hesperia-nimen.

Nimenmuutos astuu voimaan 1.1.2019.

Hesperian puiston kupeessa sijaitsevan hotellin uudeksi nimeksi tulee vuoden alusta Crowne Plaza Helsinki – Hesperia.

Crowne Plaza siirtyi Scandic Hotels Oy:n omistukseen Suomen suurimman hotellikaupan yhteydessä vuodenvaihteessa 2017-2018.

Vuonna 1972 Hotel Hesperia -nimisenä avatulla hotellilla on pitkä historia. Se näytteli merkittävää roolia esimerkiksi Helsingissä pidetyssä ETYK-kokouksessa. Hotellin tiloissa on myös toiminut legendaarinen Hesperia-yökerho.

Huonevaraukset booking.comista:
Varaa huone: Crowne Plaza Helsinki – Hesperia
x

Vuoden 2019 alusta alkaen hotellin ravintola-, kokous- ja tapahtumapalvelut siirretään osaksi Crowne Plaza Helsinki – Hesperian omaa liiketoimintaa. Royal Ravintolat on tähän saakka vastannut näistä liiketoiminnoista vuodesta 2005 lähtien.

– Vastaamme jatkossa hotellin ravintola-, kokous- ja tapahtumapalveluista kokonaisuudessaan, ja nostamme niiden palvelutason vastaamaan asiakkaidemme korkeimpia vaatimuksia. Uskon, että erityisesti majoituksen sisältävien kokousten liikevaihto tulee lähivuosina kasvamaan, kertoo Suomen InterContinental Hotels Group® -hotellien aluejohtaja Gabor Pusztai.

– Legendaariseksi Hesperiaksi jälleen nimetty Crowne Plaza täydentää loistavasti hotelliportfoliotamme. Hotellin sijainti Scandic Park -hotellin vieressä mahdollistaa sen, että voimme järjestää korkeatasoisia kokouksia ja tapaamisia yhä laajemmalla skaalalla, sanoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Crowne Plaza Helsinki on palkittu World Travel Awards -gaalassa viidesti. Lisäksi hotelli on saanut tunnustuksia World Luxury Hotel Awards -kilpailussa useana vuonna.

Crowne Plaza -ketju panostaa hotelleissaan korkealaatuiseen palveluun ja huoneisiin. Liikematkustajien huomioiminen brändin tärkeimpänä kohderyhmänä kiteytyy ketjulupauksessa ’Making Business Travel Work’.

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa on 349 ylellisesti varusteltua huonetta.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee 33 Club-huonetta ja useita sviittejä. Kokouskerroksessa on 15 erikokoista, muunneltavaa ja viihtyisää kokoustilaa. Bankettisalissa voi järjestää jopa 1500 vieraan tilaisuuksia. Pohjakerroksen Forever Töölö tarjoaa hyvinvointikeitaan kuntosaleineen, uima-altaineen ja saunoineen.

Huonevaraukset:

Varaa huone: Crowne Plaza Helsinki – Hesperia