Uusimmat

Kartanohostel AnnaCatharina – edullista majoitusta Savonlinnassa

Kuva: booking.com

Linnansaaren kansallispuiston läheisyydessä Savonlinnassa sijaitseva Kartanohostel AnnaCatharina tarjoaa hotellitasoista majoitusta.

Booking.com

Alunperin hostelli on rakennettu 1900-luvun alussa Säämingin kunnan vaivaisentaloksi. Sen jälkeen kiinteistö on toiminut muun muassa leirikeskuksena. Nykyiseksi hostelliksi rakennus muutettiin vuonna 2018.

Kartanohostel AnnaCatharinassa on majoitustilaa 60 hengelle. Hostellissa on 24 huonetta, joista 19 on kahden hengen huoneita ja loput 3-5 hengen huoneita.

Hostelli sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnan kaupungista. Lähistöllä sijaitsevat myös Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot.

Hostellin kahden hengen huoneet sijaitsevat majoitusrakennuksessa kahdessa kerroksessa. Huoneissa on erilliset sängyt ja lavuaari. Itsepalvelukeittiö, kylpyhuoneet ja wc sijaitsevat lähellä huoneita.

Perhehuoneissa on parisänky, kaksi erillistä sänkyä sekä pinnasänky. Osassa huoneista kaikki sängyt ovat erillisiä. Myös perhehuoneissa on lavuaari, mutta suihkutilat ja wc sijaitsevat huoneiden lähellä. Huoneet sopivat hyvin perheille tai kaveriporukalle. 

Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhe ja aamiainen.

Kaunis puutarha ja rauhallinen maalaismiljöö tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen lomanviettoon. Paikalla on luontopolku, kuntorata sekä jalkapallo- ja rantalentopallokentät. Saimaa sijaitsee noin kilometrin päässä, ja siellä on lähin uimaranta.

Huonevaraukset booking.comin kautta: Kartanohostel AnnaCatharina