Uusimmat

JO&JOE – uusi hotellin ja hostellin yhdistävä majoitusketju

AccorHotelsin uusi edullinen Jo&Joe on uudenlainen majoitusbrändi, joka yhdistää hotellin, hostellin ja yksityisen majoituksen parhaat osat.

Ensimmäinen Jo&Joe avautuu toukokuussa Hossegorissa, joka sijaitsee Atlantin rannalla Ranskan eteläosassa, lähellä Espanjan rajaa. Kaupunki on suosittu kesänviettokaupunki ja tunnetaan myös surffaajien paratiisina.

Jo&Joe Hossegor avautuu kunnostetussa rakennuksessa, johon liittyy myös suuri puutarha. Sisätilat on uudistettu paikallisten ja turistien kohtaamispaikaksi.

Kesäisin sisä- ja ulkotilat on yhdistettävissä helposti yhdeksi suureksi tilaksi.

Majoitustilat puolestaan on suunniteltu niin, että myös avoimissa tiloissa on mahdollisuus yksityisyyteen.

Suurimmat majoitustilat ovat 7-12 majoittujan yhteishuoneita, mutta saatavilla on myös 2-5 hengen majoitukseen suunniteltuja huoneita.

Yleisissa tiloissa on HAPPY HOUSE, jossa on tripstereille eli kaupunkiin saapuneille matkailijoille tarkoitettuja tiloja. Ne on tarkoitettu nukkumiseen, rentoutumiseen, työskentelyyn, ruoanlaittoon ja pyykinpesuun.

Avoimeen playground-tilaan ovat myös townstersit eli paikalliset tervetulleita. Tilassa on baari, jossa tarjoillaan paikallisia oluita ja juomia. Ravintolassa on saatavilla paikan päällä valmistettuja kohtuuhintaisia ruokia ja aamiaista.

Yhteisalueeseen kuuluu myös iso terassi, petankkikenttä, riippumattoja ja oma yksityinen puutarha yöpyville vieraille. Alue sopii kesäisin auringossa rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Täällä järjestetään myös tapaamisia, työpajoja ja erilaisia tapahtumia.

JO&JOE Hossegor lyhyesti

 • avautuu toukokuun lopulla 2017
 • 145 vuodetta, joiden hinnat alkavat 19 eurosta yöltä
 • ruoka-annoksia alkaen 10 €
 • aamiainen 4€
 • 10 000 m2 suuruinen puutarha sijaitsee 400 metriä rannalta

Pariisin ja Bordeauxin Jo&Joet avautuvat vuonna 2018. Sen jälkeen ketju laajenee Budapestiin, Edinburghiin, Lilleen, Rioon ja Berliiniin. AccordHotelsin tavoitteena on, että ketjussa on 50 majoitusliikettä vuoteen 2020 mennessä.