Uusimmat

Japanin uudet matkakohteet vuonna 2021

Matkustaminen Japaniin helpottunee vuoden aikana, kun rokotukset etenevät ja matkustusrajoituksia voidaan poistaa.

Koronapandemian aikana Japanissa on avautunut useita uusia matkailukohteita, jotka kiinnostavat myös kansainvälisiä matkailijoita.

Vuonna 2021 tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Itä-Japanissa tapahtuneesta maanjäristyksestä ja tsunamista.

Tōhoku on monille Japanin tuntemattomia alue, jossa vierailee vain pari prosenttia Japaniin saapuvista kansainvälisistä matkailijoista. Alue sijaitsee Japanin pääsaaren Honshun pohjoisosissa. Merkittävä osa Japanissa syötävästä riisistä on peräisin tältä vuoristoiselta alueelta.

Tōhokuun kuuluvan Shiratakan maaseudulla on perinteistä japanilaista arkkitehtuuria, maaseudun ruokaa ja aitoa japanilaisuutta.

Kestävän kehityksen puumaja

Japanin eteläisimmällä saarella sijaitseva subtrooppinen Okinawa tarjoaa vierailijoille ympäri vuoden kauniita rantoja ja lempeitä lämpötiloja.

Paikallinen saaristo koostuu 160 saaresta ja se sijaitsee vain kolmen tunnin lentomatkan päässä Tokiosta.

Uskomattoman luonnon ympäröimä Treeful Treehouse on kestävän kehityksen lomakeskus, joka toimii vain aurinkoenergialla. Lomakeskus on tarkoitus avata vuonna 2021.

Japanin kaikkien aikojen ensimmäinen linnahotelli

NIPPONIA HOTEL Ozu Castle Town

NIPPONIA Hotel Ozu Castle Town avasi ovensa vuonna 2020.

Alun perin 1500-luvulla rakennettu Ozu-linna on täysin kunnostettu perinteisillä menetelmillä ja toimii nyt hotellina.

Vierailijat voivat kulkea vanhojen kylämaisemien lomassa, jotka ovat säilyneet Edon ajanjaksosta (1603-1867) Meiji-aikaan (1868-1912).

Ozu sijaitsee noin 2,5 tunnin päässä Tokiosta.

Varaa huone booking.comista: NIPPONIA HOTEL Ozu Castle Town

Zero-Waste Village

Vuoristossa sijaitseva Kamikatsun kaupunki julistettiin Japanin ensimmäiseksi nollajätekaupungiksi vuonna 2003. Nykyään se on onnistunut saavuttamaan kierrätysasteensa 80 prosenttiin kunnianhimoisten ympäristöaloitteiden avulla.

Vuonna 2020 avautui Zero Waste Center Why?-kompleksi, joka on rakennettu kysymysmerkin muotoon ja valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.