Uusimmat

Istanbulin uusi iGA lounge liittyi Priority Pass -ohjelmaan

Priority Pass -ohjelmaan kuuluvat matkustajat voivat hyödyntää Istanbulin uuden lentoaseman  iGA loungen palveluita.

iGA loungessa on tilaa peräti 585 matkustajalle, ja tarjolla on tiloja liikematkustajille, perheille ja vapaa-ajalla matkustaville. Tilat on jaettu eri lohkoihin: Relaxation Area, Bar, Kids & Family Room, Chill Out & Private Cinema ja Business Area.

Liikematkustajia varten loungessa on varattavissa neuvotteluhuoneita.

Mannertenvälisten lentojen asiakkaille tärkeä palvelu on suihku. Lasten kanssa matkustaville on oma tila ja pelihuone. Rauhoittumista varten loungesta löytyy erillinen rentoutumistila.

Loungen erikoisuus on verovapaa Duty Free -myymälä, johon on pääsy ainoastaan loungen asiakkailla.

iGA loungessa on erillinen tila rentoutumista varten.

Ympäri vuorokauden avoinna oleva lounge sijaitsee passintarkastuksen jälkeisellä Airside -alueella Mezzanine kerroksessa.

Priority Pass -asiakkaiden käytössä lounge on kolme tuntia ennen lennon lähtöä. Sisäänpääsyyn kuuluu myös hintaan sisältyvä ruoka- ja juomatarjoilu.

The addition of the iGA lounge to the Priority Pass program takes its global total up to 1324, including 63 out of lounge experiences, reinforcing its position as the world’s largest airport lounge network.

”iGA lounge on fantastinen lisä Priority Pass -loungeohjelmassa. Istanbulin kenttä on yksi maailman vaikuttavimmista, ja loistava hubi liikematkustajille ja matkailjoille. Kenttä yhdistää matkailijoita ympäri maailmaa”, sanoo matkailukokemuksista vastaava johtaja Andy Besant Priority Pass-ohjelmaa ylläpitävästä Collinsonista.