Uusimmat

Hyvinvointilomilla liikuntaa, terveellistä ruokaa ja hyvinvointia

Club la Santa -hotelli Lanzarotella

Hyvinvointibuumi laajenee valmismatkoissa ja matkailijat toivovat lomaltaan enenevässä määrin pelkän auringossa loikoilun sijaan myös liikuntaa, terveellistä ravintoa ja hyvinvointia. TUI aloittaa treenilomat, jotka tarjoavat avaimia terveempään ja onnellisempaan elämään.

Ensimmäinen treeniloma järjestetään yhteistyössä FitWorld Travelin kanssa joulukuussa 2017 Lanzarotella. Valmentajina treenilomalla toimivat alan ammattitaitoiset ja arvostetut valmentajat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Linda Puukko ja Iiro Välimäki.

– Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää niin arjessa kuin lomallakin ja siksi lähdin yhteistyöhön mukaan. Yhdessä TUIn kanssa pystymme järjestämään loman, joka treenaamisen lisäksi antaa aidosti voimaa ja energiaa pitkän talven varalle, kertoo tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä Johannes ”Hatsolo” Hattunen .

Ensimmäinen treeniloma järjestetään Club La Santa -hotellissa, jossa sijaitsevat muun muassa kolme 50 metrin uima-allasta, tanssistudio, nyrkkeilykehä, 18-reikäinen puttiviheriö, urheiluhallit, pyöräilykeskus ja ulkostadion.

Treeniloman ohjelma koostuu monipuolisista harjoitteista, kuten toiminnallisista koko kehon harjoitteista, HIIT-treenistä, kiertoharjoittelusta, patikoinnista, putkirullauksesta ja rentoutusharjoituksista.

Kaikki harjoitukset on suunniteltu siten, että ne soveltuvat kaikille ikään tai liikunnalliseen tasoon katsomatta. Ohjelmaan sisältyvät lyhyet luennot käsittelevät esimerkiksi inspiraatiota, positiivisuutta, tavoitteita ja ravintoa. Osallistuminen ohjelmaan on vapaaehtoista ja matkaohjelman lomassa on aikaa myös rentoutumiselle ja vapaa-ajalle.

– Emme puhu enää vain lyhytkestoisesta trendistä, vaan tietoisuus omaa hyvinvointia kohtaan on tullut jäädäkseen, ja sitä halutaan toteuttaa myös lomamatkalla, sanoo TUIn PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.