Uusimmat

Helsinkiläinen hotelliklassikko avautuu – uudistunut Solo Sokos Hotel Helsinki avautui uudistettuna

Solo Sokos Hotel Helsingin sviitti

Yksilölliseksi Solo-hotelliksi muuntunut Solo Sokos Hotel Helsinki on tasokas ja persoonallinen kaupunkihotelli. Katutason ravintoloihin on helppo piipahtaa niin after workille kuin vaikka yöpizzalle.

Solo Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kluuvinkadun ja Yliopistokadun kulmassa. Hotellissa on 207 huonetta.

Vuonna 1930 valmistuneen hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja yksityiskohdista.

Puolitoista vuotta kestäneessä hankkeessa hotellin kaikki huoneet, ravintolat ja yleiset tilat uudistettiin, hotelli sai uuden julkisivuvalaistuksen ja samalla kiinteistöä peruskorjattiin. Lisäksi hotelliin valmistui näyttävä juhla- ja tapahtumatila jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Solo Sokos Hotel Helsingin huoneissa ja käytävillä on viehättävää vanhan helsinkiläisen kivitalon tunnelmaa.

Katso huonehinnat ja varaa huone booking.comista:
Solo Sokos Hotel Helsinki

Solo Up King

Jokaisessa huoneessa on tähän hotelliin suunnitellut, Helsingin ilmiöistä ja yksityiskohdista inspiroituneet tapetit. Värimaailman puuteriset sävyt ovat saaneet inspiraationsa Helsingin väreistä: merestä, rannikon kivistä, lehmuksista ja Suomenlinnasta.

Katutasossa kaksi uutta ravintolaa

Hotelli Helsingin katutasoon avataan kaksi uutta ravintolaa. Pauli’s Pizza & Grill on avoinna iltamyöhään, ja Bar HKI on avoinna ympäri vuorokauden. Kesäisin terassi levittäytyy Kluuvikadun ja Yliopistonkadun kulmaan, lehmuksen alle.

– Solo Sokos Hotel Helsinki edustaa kansainvälisesti suosittua trendiä, jossa hotellin ravintolat ja vastaanotto muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa samalta tiskiltä voi tilata oluen tai kirjautua sisään hotelliin, hotellinjohtaja Juha Maatala sanoo.  

Hotellin vastaanotto

Kaupungin vilkkautta ja helsinkiläistä ravintolakulttuuria

Hotelli Helsinki avautui vuonna 1930 Suomalaisen Säästöpankin liikerakennuksen yhteyteen. Se oli valmistuessaan Suomen ensimmäinen suurhotelli. Klassismia edustavan rakennuksen suunnitteli arkkitehti Pauli E. Blomstedt. Uudessa Solo Sokos Hotel Helsingissä hänen mukaansa on nimetty hotellin ravintola Pauli’s sekä tapahtumatila Blomstedt. Vuosien aikana hotelli Helsinki on saanut lisää tilaa, ja nykyisin koko rakennus on hotellin käytössä.

Monella helsinkiläisellä on muistoja legendaarisesta Helsinki Clubista, joka toimi ”Hesarin” yökerhona 70-luvulta 2010-luvulle. Nyt näihin, alun perin pankkisalina toimineisiin tiloihin on avautunut tyylikäs juhla- ja tapahtumatila Blomstedt, joka sopii erityisen hyvin esimerkiksi juhlavastaanottoihin, seminaareihin sekä muihin tilaisuuksiin jopa 200 hengelle.

Pauli’s Pizza & Grill