Uusimmat

Helsinki-Vantaalla valmistellaan Suomen suurinta hotellihanketta – yli 700 hotellihuonetta

Uusi hotelli valmistuu aivan uuden terminaalirakennuksen kylkeen.

Kentälle valmistuu vuonna 2024 hotellikokonaisuus, johon kuuluu kaksi uutta hotellia. Hotelleissa on yli 700 huonetta ja tuhannen hengen konferenssitilat.

Booking.com

Rakennushankkeen arvo on 120 miljoonaan euroa, ja se pitää sisällään 38 000 bruttoneliötä hotellitiloja. Kyseessä on norjalaislähtöisen Nordic Choice Hotels -ketjun suurin hotellihanke.

Lentoaseman terminaalista tulee olemaan suora yhteys hotelleihin, mistä on kiistaton etu etenkin välilasku- ja business-matkustajille.

– Vieras voi tepastella terminaalista hotelliin sisäkautta vaikka sukkasiltaan. Hotelli tarjoaa sijaintinsa lisäksi loistavan lisän koko alueen tarjontaan ja rakentaa osaltaan myös alueen matkailullista vetovoimaa, Clarion-hotellien kaupallinen johtaja Outi Hartman kertoo.

Kokonaisuuteen valmistuu kaksi hotellia, joista toinen on tuttu täyden palvelun Clarion-hotelli ja toinen Suomessa uusi, nuorekas hotellikonsepti Comfort.

Hotellissa on 711 huoneen lisäksi ravintoloita, baareja sekä spa- ja saunatilat. Kahdenteentoista kerrokseen rakennetaan kaikille vierailijoille avoin näköalaravintola ja kattoterassi, josta on upeat maisemat suoraan kiitoradalle.

Lentomatkustajien lisäksi uutuushotelli tarjoaakin palveluita myös lähialueen lomailijoille.

Kaikille vierailijoille avoimesta Sky Barista avautuu näkymä suoraan kiitoradalle.

Hotellista tulee valmistuessaan Clarion-ketjun kolmas hotelli Suomessa. Clarionin muut hotellit sijaitsevat Jätkäsaaressa ja Aviapoliksessa, joka on Suomen toiseksi suurin yrityskeskittymä 37 000 työpaikalla.

Varaa huone Clarion-hotelleista booking.comista:
Clarion Hotel Aviapolis
Clarion Hotel Helsinki