Uusimmat

Helsingin Kamppiin avautuva Hotel Mestari tuo kokous- ja tapahtumabisnekseen tapahtumapalvelun

Lifestyle-ajatteluun pohjautuva palvelu on nimeltään Verstas. Sen liiketoimintaidea pohjautuu yksilöitävyydelle ja alusta-ajattelulle.

Helmikuussa 2022 Helsingin Kamppiin avattava Hotel Mestari tuo kokous- ja tapahtuma-alalle täysin uudenlaisen tapahtumapalvelun.

Palvelussa hyödynnetään yhteistyökumppaneita aina tapahtumatuotannosta yrittäjävetoisiin palveluntarjoajiin.

– Kysyntää löytyy enenevissä määrin erilaisille tavoille ilmentää omaa arvomaailmaa myös kokousten ja tapahtumien kautta, sanoo Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan.

Tilat taipuvat niin satojen henkien bisnesfestareihin ja gaalailtoihin, kuin intensiivisiin neuvottelupäiviin tai luoviin workshopeihin.

–  Olemme halunneet varmistaa, että Mestari voi järjestää tapahtuman, joka näyttää, kuulostaa ja tuntuu omalta, mutta ennen kaikkea vastaa tavoitteisiin, Hasan jatkaa.

Tiloja ja tarjoiluja voi täydentää erilaisilla työkaluilla liikuteltavista medianäytöistä ja post it -seinistä Legoihin ja muovailuvahaan sekä virkistäytymiseen saunaillassa tai joogatunnilla.

– Kokoontumiskokemuksen kruunaa juhlasalimme kahden kerroksen korkuinen ja 30 neliömetrin suuruinen mediaseinä, joka on visuaalisesti hyvin vaikuttava ja tuo tunnelmaa niin peli-, leffa- kuin gaalailtoihinkin.

Kaikki tilat voidaan yhdistää kuvan ja äänen avulla.

– Vieraat voivat valita, kuuntelevatko puheenvuoroa pääsalissa, viereisessä huoneessa samalla pöytäfutista pelaten tai vaikka oman hotellihuoneen rauhasta, Hasan kertoo.