Uusimmat

Helsingin Hakaniemen ja Kaisaniemen Cumulukset sekä Koskipuisto Tampereella muuttuivat Scandic-hotelleiksi

Hakaniemen ja Kaisaniemen Cumulukset Helsingin ydinkeskustassa sekä Koskipuiston Cumulus Tampereen ydinkeskustassa ovat siirtyneet Scandic-hotelliketjuun.

Hakaniemen torilla muutos huomattiin, kun hotellin seinällä ollut Cumulus- kyltti vaihtui Scandic-kyltiksi. Samanlainen muutos tapahtui Helsingin Rautatientorin kupeessa Kaisaniemenkatu 7:n kohdalla.

– Molempien hotellien kyltitykset ovat näkyvästi esillä ja kyltinvaihdoksen huomasivat niin jalankulkijat, ohi ajavat autoilijat kuin busseilla ja ratikoilla ohi matkustavat, sanoo Hakaniemen ja Kaisaniemen hotellinjohtaja Heidi Lehtinen.

Hotellit ovat nimeltään Scandic Hakaniemi ja Scandic Kaisaniemi. Hakaniemessä hotelli aloitti toimintansa vuonna 2010 ja Kaisaniemessä vuonna 1991. Hakaniemessä on 152 hotellihuonetta ja 22 työntekijää, Kaisaniemessä on 123 hotellihuonetta ja 18 työntekijää.

Koskipuiston Cumulus-kyltti vaihtui lähes 40 vuoden jälkeen

Myös Tampereen vielä jäljellä oleva Cumulus-hotelli on vaihtanut hotelliketjua. Lähes 40 vuotta Cumulus City Koskikadun katolla ollut Cumulus-kyltin tilalla on Scandic-kyltti. Lokakuussa 1979 perustetun ison kokoushotellin nimeksi tuli samalla Scandic Tampere Koskipuisto.

– Koskipuiston hotelli sijaitsee upeissa maisemissa kosken partaalla. Täältä on mahtavat näkymät keskellä kaupungin sykettä ja hyvät pysäköintimahdollisuudet, summaa hotellinjohtaja Outi Ahola.

Scandic Tampere Koskipuistossa on 284 huonetta ja 11 kokoustilaa 10 hengen ryhmätyötiloista aina 200 hengen kokoustiloihin.

Scandicilla on jo entuudestaan neljä hotellia Tampereella; Scandic Tampere Station, Scandic Tampere City ja Scandic Rosendahl sekä Scandic Tampere Hämeenpuisto.

Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun 2017 lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi.

Kylttien lisäksi hotellien kaikki tuotteet ja materiaalit vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi.

Huonevaraukset:

Huonevaraukset Scandic-hotelleihin Booking.comista