Uusimmat

Havannassa avautui uusi luksushotelli historiallisessa keskustassa

Accor on avannut ensimmäisen hotellinsa Kuuban pääkaupungissa juuri sopivasti Havannan 500-vuotisjuhlan kunniaksi. 

Luksushotelli SO/ Paseo del Prado La Habana on avautunut yhdessä kaupungin ikonisimmista kortteleista ja sen myötä siitä tulee ketjun ensimmäinen hotelli Amerikan mantereella.

SO/ Hotels & Resorts on Accorin nopeimmin kasvava luksushotellitavaramerkki.

Lifestyle-konseptin ja ainutlaatuisesti suunniteltujen tilojen ansiosta hotelleista on tullut trendikkäitä kohtaamispaikkoja eri puolilla maailmaa.

Huone SO/ Paseo del Prado La Habanassa.

Ranskalainen arkkitehti Michael Regembal ja espanjalainen muotisuunnittelija Agatha Ruiz de la Prada ovat suunnitelleet yhdessä hotellin muotoilun, sisustuksen ja henkilöstön univormut.

Hotellissa on yhteensä 250 huonetta ja kahdeksan suurempaa sviittiä. Niiden muotoilu on saanut inspiraationsa alueen kolmesta suositusta tanssityylistä – klassinen baletti, salsa ja Son Cubano.

– Innovatiivinen muotoilu ja muoti ovat tavaramerkin ydin, ja Havannan uusi hotelli onkin jännittävä lisä nopeasti kasvavaan verkostoomme, sanoo
Accorin Pohjois- ja Keski-Amerikan toimitusjohtaja Heather McCrory.

SO/ Paseo del Prado La Habanassa on kolme suurta kokoustilaa, suuri kylpylä ja kuntosali sekä uima-allas ja sen yhteydessä oleva allasbaari.

Lisäksi vieraat voivat valita myös viidestä paikallisia erikoisuuksia tarjoavasta ravintolasta ja baarista, esimerkiksi ravintola Cosecha tarjoaa terveellisen ja ekologisen aamiaiskonseptin. Hotellissa on myös oma suklaakahvila, joka tarjoilee syötäviä ja juotavia herkkuja.

– Kuuba on kehittynyt merkittävästi kohteena viime vuosien aikana. Pohjoismaisille matkailijoille tämä tarkoittaa, että Havanna kasvaa nyt matkakohteena sekä liike- että lomamatkojen suhteen, sanoo
Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -osaston johtaja Jan Birkelund.