Uusimmat

Generator Hostellit laajentaa Amsterdamiin, Roomaan ja Tukholmaan

Design-hostelliketju Generator Hostellit avaa tänä vuonna kolme uutta hostellia Amsterdamissa, Tukholmassa ja Roomassa. Gemerator Hostels on Euroopan nopeimmin laajeneva hostellibrändi, jolla on yli 7400 vuodetta.

Booking.com

Generator Hostelli-ketjun kuuluvat hostellit toimivat jo Dublinissa, Lontoossa, Kööpenhaminassa, Berliinissä, Hampurissa, Venetsiassa, Barcelonassa ja Pariisissa.

Ketjuun kuuluvat hostellit erottuvat monista muista hostelleista sisustuksellaan ja tavalla tarjota elämyksiä asiakkaille.

– Hostellit ja jaetut majoituspalvelut ovat yksi nopeimmin kehittyvistä matkailutrendeistä, sanoo Generatorin toimitusjohtaja Fredrik Korallus.

Maaliskuussa 2016 avautunyt Generator Amsterdamn sijaitsee vuonna 1908 valmistuneessa historiallisessa rakennuksessa, jossa aiemmin toimi Amsterdamin yliopisto. Hostellissa on 168 huonetta.

Hostellin aiempi käyttö ja historiallinen sijainti näkyvät hostellin sisustuksessa. Hostellin ydin on yhteinen tila, joka on nimetty hollantilaisen kirjailijan Nescion mukaan.

Hostellin palveluihin kuuluvat:
 • kahvila, jossa tarjoillaan paikallisesti tuotettuja annoksia
 • auditorio
 • kirjasto
 • baari
 • luxury kattohuoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja tv

Hostellin huonvaraukset voi tehdä booking.comin kautta.

Generator Tukholma

Generator avaa ensimmäisen hostellin Tukholmassa kesäkuussa. Osoitteessa 10 Torsgatan sijaitseva hostelli sijaitsee 11-kerroksessa rakennuksessa Central Stationin ja Drottninggatanin tuntumassa.

Generator Stockholmasta tulee ensimmäinen hip-tyyppinen ajanvietepaikka vieraille ja paikallisille. Hostelliin tulee lobby-kahvila, baari, ravintola sekä kokoustiloja.

Vaativimmille asiakkaille tarjolla on myös luksus-tason hostellihuoneita.