Uusimmat

Flydubai aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta yhteistyössä Emiratesin kanssa

Flydubai aloittaa suorat lennot Dubaihin Helsinki-Vantaalta. Päivittäiset lennot alkavat lokakuussa 2018.

300x250 Europe Word Cloud

Flydubai on ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa ympärivuotiset lennot Dubain ja Helsingin välillä. Lennot alkavat 11. lokakuuta 2018.

Yhtiö lentää Helsingin reittiä yhdessä Emiratesin kanssa osana laajempaa yhtiöiden välistä yhteistyötä.

Uutuusreittiä Flydubai operoi upouusilla Boeing 737 MAX 8 -lentokoneilla, joissa on Business-luokassa vuoteeksi kääntyvät istuimet ja Economy-luokassakin paranneltu tarjooma.


Flydubain Business-luokan istuin

Emiratesin codeshare-yhteistyön ansiosta matkustajat voivat hyödyntää jatkoyhteyksiin Dubaista Emiratesin laajaa reittiverkostoa, joka tarjoaa yhteyksiä kuudelle mantereelle yli 80 maassa. Dubain kautta on yhteys esimerkiksi Shanghaihin, Tokioon, Pekingiin, Hongkongiin, Thaimaan useille kentille sekä Delhiin.

Emiratesin matkustajille tarjotaan lennolla ilmainen ateria ja matkalaukkujen kuljetuksessa noudatetaan samoja sääntöjä, kuin Emiratesin omilla lennoilla.

– Flydubai on ensimmäinen yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Suomen pääkaupunkiin. Linjanamme on ollut, että teemme avauksia markkinoille, joilla on kysyntää ja joille voimme tarjota lisää matkustusvaihtoehtoja Dubaihin ja siitä edemmäs, sanoo Flydubain kaupallinen johtaja Hamad Obaidalla.

– Hienoa, että vuosien neuvottelut tuottivat tulosta ja uusi reitti saadaan nyt avattua. Viime vuonna palvelimme Helsinki-Dubai-välillä kulkeneita matkustajia yhteensä 98 000, mikä oli 7,3 prosenttia edellisvuotta enemmän. Odotamme yhteistyötä Flydubain kanssa ja toivomme, että saamme tälle vuodelle taas ennätyslukemat, sanoo Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman- ja reittikehityksestä vastaava johtaja Joni Sundelin.