Uusimmat

Finnmatkat palaa Egyptiin talvella 2014

Egyptiin pääsee matkustamaan Finnmatkojen kautta jälleen ensi talvena. Egypti jäi viime syksynä pois lomavalikoimasta maan levottoman tilanteen vuoksi – mutta sitä on jo ehditty kaivata takaisin.

– Asiakaskyselyitä Egyptin paluusta on tullut menneen talven mittaan paljon, kertoo Finnmatkojen maajohtaja Tiina Sirén.

Egypti on jo pitkään ollut yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista. Mikään muu lomakohde ei ole pystynyt sitä sellaisenaan korvaamaan.

– Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, sopivan lyhyt lento, miellyttävä ilmasto, erinomainen valikoima lapsiystävällisiä all inclusive -hotelleja, Punaisenmeren sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, hyvät golf-kentät, mielenkiintoinen historia, listaa Sirén Egyptin suosion syitä.

Finnmatkojen kohteet Egyptissä ensi talvena ovat Hurghada ja Marsa Alam. Hotellivalikoimasta löytyvät mm. jo monille suomalaisille tutut suosikit, eli perhehotelli Blue Village Aquamarine sekä aikuishotelli Blue Couples Coraya Beach Resort.

Matkailua kehitetään Egyptissä määrätietoisesti.

– Hotellien lisäksi myös muuta matkailuinfrastruktuuria kehitetään jatkuvasti. Hurghadan lentokentän uuden terminaalin ja toisen kiitotien on määrä valmistua tämän vuoden loppuun mennessä, kertoo Dr Mohamed Atta Elsherbeiny Egyptin turistiministeriöstä.