Uusimmat

Finnair lentää Lappiin talvella 2017 suoraan Lontoosta, Pariisista, Frankfurtista ja Zürichistä

Finnair lennättää matkailijoita talvella 2017-2018 suoraan Lapin hangille Lontoosta, Pariisista, Frankfurtista ja Zürichistä.

Suorat lennot aloitetaan joulukuun puolivälissä 2017 ja ne jatkuvat maaliskuun 2018 loppuun.

Finnair lentää Lontoon Gatwickin kentän ja Ivalon välillä torstaisin ja sunnuntaisin, Zürichin ja Kittilän välillä kerran viikossa lauantaisin, Frankfurtin ja Kittilän välillä kerran viikossa tiistaisin ja Pariisin ja Kittilän välillä kerran viikossa tiistaisin. Lennot operoidaan A320- ja A321-koneilla.

Finnair lisää kapasiteettia Lapin kohteisiin myös Helsingistä talvelle 2017 –2018.

Finnair lisää kolme viikkovuoroa lisää Rovaniemen reitille, ja lentää Rovaniemielle yhteensä 30 kertaa viikossa.

Neljä viikkovuoroa on luvassa lisää myös Ivaloon, neljä Kittilään ja yksi Kuusamoon. Yhteensä Finnair lentää pohjoisen kentille 52 lentoa viikossa Helsingistä talven huippusesongin aikaan. Kapasiteetin lisäys tästä talvikaudesta on 18 prosenttia.

– Lappi on kovassa vedossa ja uusilla suorilla lennoilla Euroopasta vastaamme kasvavaan kysyntään, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

– Finnair lentää ainoana lentoyhtiönä kaikille Lapin kentille, ja tarjoamme kattavat yhteydet Lapin kohteisiin koko matkailukauden. Suomi on muun muassa Lonely Planetin ja National Geographicin suosittelema kohde vuodelle 2017, ja uskomme Lapin vetävän matkailijoita entistä enemmän.

Lisätietoja: