Uusimmat

Finnairin ja Ulkoministeriön kotiutuslento Delhistä Suomeen

Finnair lentää suoran kotiutuslennon Intian Delhistä Helsinki-Vantaalle lauantaina 18. huhtikuuta.

Lento lähtee lauantaina kello 09.45 ja saapuu Helsinki-Vantaalle iltapäivällä kello 14.45. Lento tapahtuu Finnairin Airbus A350 -koneella. Lennolle myydään lippuja Finnairin varausjärjestelmien kautta.

Kyseessä on kolmas Finnairin lentämä kotiutuslento Intiasta. Yhtiö lensi huhtikuun alussa sekä Goalta että Delhistä lennot Helsinki-Vantaalle.

Kotiutuslennoilla tuodaan erityisesti suomalaisia kohteista, jonne ei ole tarjolla kaupallisia lentoyhteyksiä. Lennoilla voidaan kuljettaa myös EU-maiden kansalaisia.

Finnairin ja Ulkoministeriön kotiutuslento Delhistä

  • 17.4. Delhi – Helsinki, AY122 lähtö 9.4 tulo 14.45

Ulkoministeriö muistuttaa, että Helsinki-Vantaan lentoaseman 2B tuloaulassa on avattu saapuville matkustajille kuljetusten infopisteitä. Jos matkustajalla ei ole omaa kuljetusta kotiin, asiakkaalle järjestetään kuljetus taksilla. Vakituisen asuinpaikan puuttuessa asiakas ohjataan tilapäismajoitukseen.

Kaikki ulkomailta Suomeen saapuvat matkustajat velvoitetaan välttämään liikkumista kodin ulkopuolella ja olemaan erillään muista ihmisistä karanteenia vastaavissa olosuhteissa 14 vuorokauden ajan.