Uusimmat

Finnairilla noin 70 kohdetta talvelle – Nizza, Alicante, Miami ja Thaimaa

Finnair lisää syksyllä ja talvikaudella lentotarjontaa, kun yhä useammat maat ovat avaamassa matkustusta rokotekattavuuden kasvaessa.

Finnair on päivittänyt syys-lokakuun ja talvikauden 2021-2022 lentotarjontaa.

Lennot Kanarian saarille alkavat syyskuussa, ja talvikauden tarjontaan kuuluvat muun muassa suosikkikohteet Miami ja Thaimaa. Yhteensä Finnairin talvikauden ohjelmassa on noin 70 kohdetta. 

Lokakuun lopussa alkavalla talvikaudella Finnair lentää päivittäin New Yorkiin, ja kolmesti viikossa Miamiin ja Los Angelesiin.

Thaimaan kohteista tarjolla ovat Bangkok, Phuket ja Krabi. Yhteensä talvikauden kohteita on noin 70 – esimerkiksi Alicanteen, Malagaan ja Nizzaan on tarjolla lentoja läpi talven.

– Matkustusohjeistukset vaikuttavat edelleen ulkomaan matkoihin, mutta moni maa avaa matkustusta, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lentojen suunnittelussa on huomioitu suomalaisten suosikkikohteen ja lomakaudet.

– Avaamme taas lennot Miamiin ja tarjoamme talvella hyvät yhteydet niin Thaimaahan kuin Etelä-Eurooppaan ja Skandinaviaan.

Kotimaan matkailu on edelleen suosittua, ja Finnair tarjoaa syyskuussa enemmän lentoja Kittilään ja Ivaloon, jotka ovat suosittuja ruskakohteita. Lokakuussa Finnair lisää lentoja Skandinaviaan ja lentää Osloon ja Kööpenhaminaan kolmesti päivässä, mikä sujuvoittaa esimerkiksi yhden päivän työmatkoja. 

Syksyllä perutaan myös lentoja

– Syys-lokakuun ja talvikauden lentojen nyt tehdyn päivityksen yhteydessä myös perutaan lentovuoroja, ja asiakkaat saavat näistä tiedon suoraan Finnairilta, jatkaa Orvér.

Perutusta lennosta voi hakea rahat takaisin, tai ottaa vaihtoehtoisen lennon, jos sellainen on tarjolla. 

Orvér muistuttaa, että yhtiön liikenneohjelma elää edelleen, koska eri maiden muuttuvat matkustusohjeet ja -rajoitukset vaikuttavat lentojen kysyntään. Niinpä muutokset nyt julkaistuihin lentoihin ovat edelleen mahdollisia.