Uusimmat

Finnair peruu kaikki lentonsa Manner-Kiinaan helmikuuksi

Finnair peruu lentonsa Manner-Kiinaan 6. – 29.2.2020 väliseltä ajalta.  

Lisäksi Finnair peruu Guangzhoun lennot 5.2. – 29.3.2020 väliseltä ajalta.  

Finnair ei myöskään ota vastaan uusia varauksia Manner-Kiinan lennoilleen 31.1 .- 29.2.2020 välisenä aikana.  

Finnairin jo aiemmin kertoma päätös perua Pekingin Daxing-kentän lennot ja Nanjingin lennot määräajaksi maaliskuun loppuun asti on edelleen voimassa. Finnairin lennot Hongkongiin jatkuvat normaalisti.  

Finnair lentää Manner-Kiinan kohteidensa ja Helsingin välillä 31.1. – 6.2.2020 tuodakseen asiakkaitaan Euroopasta ja Kiinasta kotiin. Finnair pyrkii järjestämään asiakkaille, joiden lennot on peruttu, uuden varauksen näille lennoille.  

“Euroopassa ja Kiinassa matkustavien asiakkaidemme pitää voida palata kotiinsa, ja sama koskee henkilöstöämme. Nämä lennot ovat välttämättömiä, sillä vaihtoehtoisia lentoja Euroopan ja Kiinan välillä on nyt kovin vähän”, sanoo  Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt.,

”Huomioimme lentojen operoinnissa kaikki terveysviranomaisten ohjeistukset, ja ryhdymme myös erityistoimiin matkustajien ja miehistön terveydestä huolehtimiseksi.”  

Finnairilla on tällä talvikaudella normaalisti 35 viikkovuoroa Helsingistä Kiinan kohteisiin joita ovat Hongkong, Beijing Capital-lentoasema, Beijing Daxing-lentoasema, Shanghai, Nanjing ja Guangzhou.