Uusimmat

Venäläisten matkustus elpyy – Finnair lisää lentoja Pietarista ja Moskovasta Helsinki-Vantaalle

Pietarin pääkatu Nevsky Prospekt

Finnair lisää lentoja Helsingistä Moskovaan ja Pietariin. Pietariin on jatkossa myöhäinen iltayhteys ja vastaavasti uusi aamulento Helsinki-Vantaalle.

Pietarin ja Moskovan väliselle reitille tulee kuusi uutta viikkovuoroa. Finnair alkaa lentää Pietariin 23. huhtikuuta alkaen myöhäistä iltavuoroa ja vastaavasti Pietarista pääsee Helsinki-Vantaalle varhain aamulla.

Uudelta aamulennolta on hyvät jatkoyhteydet Euroopan lennoille. Vastaavasti myöhäinen iltalento mahdollistaa paluun Euroopasta Helsingin kautta Pietariin.

Kaikkiaan Finnairilla on huhtikuun lopulta alkaen 20 edestakaista viikkovuoroa Helsingin ja Pietarin välillä. Lennot tapahtuvat ATR-potkuriturbiinikoneella

Moskovan lentojen kapasiteetti tuplaantuu

Myös Moskovan reitillä tarjonta lisääntyy. Finnair lentää 10. huhtikuuta alkaen Helsingin ja Moskovan välillä kaksi edestakaista vuoroa viikon jokaisena päivänä. Uusi lento tarjoaa paremmat jatkoyhteydet Finnairin Euroopan, Aasian ja Amerikan reiteille.

Lennot lennetään Embraer 190 -koneilla.

– Matkustus Venäjän ja Pohjois-Amerikan välillä kasvaa, ja uudet lennot palvelevat myös näitä yhteyksiä – esimerkiksi ensi kesänä avattava San Francisco sekä ensi talven Puerto Vallarta ja Havanna kiinnostavat varmasti venäläisiä asiakkaitamme”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

– Esimerkiksi pietarilaiset asiakkaamme käyttävät usein Helsinki-Vantaata hubina Eurooppaan, jatkaa Järvinen.