Uusimmat

Finnair lisää lentoja Norjaan – uusi reitti Trondheimiin ja lisälentoja Tromssaan

Kuva: Widerøe

Finnair avaa kesäkuussa uuden ympärivuotisen reitin Norjan Trodheimiin. Yhtiö myös lisää lentoja Pohjois-Norjan Tromssaan.

Finnairin uusi reitti palvelee erityisesti revontulista ja vaelluksista kiinnostuneita aasialaisia turisteja, jotka ovat toivoneet uusia lomakohteita Pohjois-Euroopasta.

Trondheim tunnetaan erityisesti upeista maisemistaan ja luonnostaan, sekä monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Samalla se on Norjan kolmanneksi suurin kaupunki.

Trondheimin reitin operoi Finnairille norjalainen alueellinen lentoyhtiö
Widerøe Bombardier Dash-8 Q400 -koneella. Reitti lennetään viitenä päivänä viikossa, ja lentojen myynnistä ja markkinoinnista vastaa Finnair. Lennon aikataulut tukevat sujuvaa vaihtoa Finnairin Aasian ja Euroopan lennoilta.

Tromssaan kolmesti viikossa

Finnair lisää lentoja myös toiseen Norjan kohteeseen Tromssaan yhdessä
Widerøen kanssa. Kesäkuusta lähtien Tromssaan lennetään kolmesti viikossa vuoden ympäri.

Tromssa sijaitsee 350 kilometriä napapiiristä pohjoiseen ja tarjoaa hienot mahdollisuudet luontoelämyksiin revontulista valaiden katseluun.

“Uskomme Trondheimin ja Tromssan kiinnostavan niin suomalaisia kuin kansainvälisiä asiakkaitamme”, sanoo Finnairin verkostosta vastaava johtaja Christian Lesjak.

”Pohjoisen kohteet ovat hyvässä nousussa, ja moni matkailija hakee nyt luontoelämyksiä. Uudet lennot tukevat myös näiden alueiden matkailun kehitystä.”