Uusimmat

Finnair lisää lentoja Barcelonaan kesäksi

Finnair lisää kesäkaudella Barcelonaan yhden päivittäisen vuoron.

Uusi vuoro lennetään huhtikuusta alkaen siten, että Helsingistä lähdöt ovat aamulla ja illansuussa.

Barcelonasta on yhteys Helsinki-Vantaalle aamupäivällä, sekä myöhään illalla siten, että kone laskeutuu aamuyöllä Suomeen.

Samalla tarjolla oleva paikkamäärä lähes kaksinkertaistuu.

Samalla Barcelonan ja Madridin reiteillä lentävä henkilöstövuokrausyhtiö Adeccon  matkustamohenkilökunta siirtyy Finnairin palvelukseen.

” Uusi malli luo mahdollisuuksia kehittää palvelua Barcelonan ja Madridin reiteillä. Tällä reitillä lentää jatkossa myös Suomesta käsin toimiva matkustamohenkilökuntamme”, sanoo Finnairin matkustamopalveluiden johtaja Eveliina Huurre.  

Barcelonan ja Madridin reitit on lennetty vuodesta 2013 lähtien Finnairin lentäjillä ja Adeccolta alihankitulla espanjalaisella matkustamomiehistöllä.

Tekstimainos: Etsi momondosta edulliset lennot Helsinki-Vantaalta Barcelonaan.

Finnair vuokraa Iberialta lentokoneen Madridin-reitille 

Finnair vuokraa Airbus A321 -lentokoneen oneworld-kumppaniltaan Iberialta Madridin-reitille vuodeksi 1. huhtikuuta 2019 alkaen. Kone paikkaa Finnairin liikenteen kasvun aiheuttamaa väliaikaista lentokonevajetta. 

Finnair lentää Madridiin kerran päivässä. Vuokrakoneen ohjaamomiehistö on Iberian. Huhtikuun ajan myös matkustamomiehistö tulee Iberialta, ja lennoilla on mukana yksi Finnairin matkustamohenkilöstön jäsen varmistamassa Finnairin palvelukonseptin toteutumisen.

Toukokuusta alkaen Finnairin matkustamomiehistö palvelee Iberian operoimilla lennoilla. 

”Lentokoneen vuokraaminen oneworld-kumppaniltamme Iberialta tukee kasvuamme ja tarvetta kasvattaa kalustokapasiteettia tulevina kuukausina”, Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt sanoo. 

Iberian operoimilla lennoilla noudatetaan Finnairin palvelukonseptia.