Uusimmat

Finnair aloittaa suorat lennot Ruotsista Bangkokiin ja Phuketiin Thaimaassa sekä Miamiin Yhdysvalloissa

Lennot lennetään suoraan Tukholman Arlandasta talvikaudella 2021/22 ja ne operoidaan airbus A350-koneilla. Finnair lentää näihin kohteisiin myös kotikentältään Helsinki-Vantaalta.

Finnair alkaa lentää Arlandasta Bangkokiin 22. lokakuuta alkaen maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Marraskuun lopulla reitti muuttu päivittäiseksi. Lennot kestävät 22. huhtikuuta 2022 saakka.

Phuketin lennot alkavat 24. lokakuuta yhdellä viikkovuorolla sunnuntaisin. Marraskuun 4. päivästä alkaen Finnair lentää Phuketiin myös torstaisin. Marraskuun lopulla yhtiö lisää myös tiistaivuoron. Nämäkin lennot kestävät talviliikennekauden loppuun 22. huhtikuuta 2022.

Finnairin lennot Miamiin alkavat 23. lokakuut, ja niitä operoidaan keskiviikkoisin ja lauantaisin. Viikkovuorojen määrä kasvaa neljään 29. marraskuuta, jolloin Finnair alkaa lentää Miamiin myös maanantaisin ja perjantaisin 22.4.2022 saakka.

– Uudet reitit vahvistavat asemaamme Ruotsin markkinalla, ja olen erittäin iloinen, että voimme tarjota ruotsalaisille asiakkaillemme suorat lennot Tukholmasta ruotsalaisten suosikkikohteisiin, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lennoilla Finnairin lentäjät, matkustamopalvelun tuottaa Airpro

Tukholmasta lennettävillä lennoilla on Finnairin lentäjät, ja matkustamopalvelun tuottaa Finnairin suomalainen kumppani Airpro, joka tuottaa maapalveluita Finnairille Suomessa.

– Nämä lennot luovat kokonaisuudessaan noin 270 suomalaista työpaikkaa, joista 100 on Finnairissa. Tuemme myös sitä, jos meiltä lomautettuna olevaa matkustamopalveluhenkilöstöä haluaa hakeutua määräajaksi Airpron palvelukseen näille lennoille, ja palata sen jälkeen olemassa olevaan työsuhteeseensa Finnairiin, sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt.