Uusimmat

Etihad Airways lisää lentoja Malediiveille – Helsingistä päivittäinen yhteys paratiisisaarille

Etihad Airways lisää kesällä 2017 suoria lentoja Malediivien saaristoon. Helsingistä on Abu Dhabin kautta päivittäinen yhteys Velanan kentälle Malediiveille.

Etihad lentää kesäkuun ja syyskuun välillä 11 edestakaista lentoa Abu Dhabin ja Malediivien välillä.

Päivittäisen lennon lisäksi torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin lennetään myös toinen vuoro.

Lennot tapahtuvat Airbus A320-konetyypillä, jossa on 16 business-luokan paikkaa sekä 120 turistiluokan istuinta.

Malediivit on suosittu lomakohde, joka sijaitsee Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediiveihin kuuluu noin 1190 saarta, joista 80 on matkailutoimintaa. Hintataso on matkailuun keskittyvillä saarilla korkea, mutta paikallisten asuttamilla saarilla lomailee myös budjettimatkalla oleva.

Malediiveille tullaan rantalomalle, sillä valkohiekkaiset rannat ja turkoosi vesi sekä trooppinen ilmasto tekevät kohteesta ympärivuotisen lomakohteen.

Etihad Airways aloitti lennot Velanan kentälle vuonna 2011. Saarien suosiosta kertoo se, että yhtiö on kuljettanut viiden vuoden aikana Malediiveille yli 450 000 matkustajaa.

Etihadi Airwaysin lennot Helsingistä Malediiveille

Etihad Airways lentää Helsingistä yhteistyössä Air Berliinin ja KLM:n kanssa. Helsingistä on ympäri vuoden päivittäinen yhteys Velanaan. Yhteistyölennot tapahtuvat Amsterdamin tai Berliinin kautta Abu Dhabiin ja sieltä edelleen Malediiveille.