Uusimmat

Espoon Matinkylään avautuu uusi Hotel Matts

Hotel Matts tulee olemaan yksi Espoon suurimmista hotelleista. Hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on huoneistoja, jotka sopivat myös pitkäaikaiseen majoitukseen.

Hotel Matts tarjoaa vaihtoehtoja niin yksittäisille matkailijoille, perheille, työmatkalaisille kuin suuremmille ryhmillekin.

Hotellissa on 192 hotellihuonetta, joiden lisäksi valikoimissa on 77 pidempiaikaiseen asumiseen soveltuvaa huoneistoa.

Hotelli avataan vaiheittain niin, että huoneistoihin on päässyt majoittumaan 19. helmikuuta lähtien ja hotellihuoneet ovat varattavissa 12. huhtikuuta alkaen.

– Olemme halunneet huomioida kattavasti hyvin erilaiset majoitustarpeet. Kalustettuja huoneistovaihtoehtoja on yksiöistä neliöihin, ja niiden kodinomaisuutta lisäävät ruuanvalmistus- ja pyykinpesumahdollisuus sekä tilavat parvekkeet. Asukkaat voivat myös nauttia hotellin palveluista aamiaisineen, sanoo Hotel Mattsin hotellipäällikkö Jani Hintikka.

Varaa huone booking.comista: Hotel Matts

Hotel Mattsin vastaanotto ja ala-aula

Saunaterassi kattojen tasalla

Hotellin ylimmässä kerroksessa on saunatilat, jotka ovat niin hotellivieraiden käytössä kuin varattavissa yksityiskäyttöönkin. Lisäksi ylimpään kerrokseen tulee seurustelutila baareineen, josta tulee Espoon uusi kesäinen aurinkoterassi.

Hotellin alakerrassa olevan ravintola Frejan yhteydessä on myös juhla- ja kokoustila, joka mahdollistaa tilaisuudet jopa 100 hengelle turvallisesti.

– Tilassa on oma sisäänkäynti ja yksityiset wc-tilat, joten siellä voi olla täysin oman seurueen kesken, Jani Hintikka täsmentää.

Lähellä Isoa Omenaa – Matinkylän metroaseman vieressä

Hotellin ulko-oven vieressä on Matinkylän metroaseman uusi, läntinen sisäänkäynti. Metromatka esimerkiksi Keilaniemeen kestää 9 minuuttia ja Helsingin keskustaan 19 minuuttia.

Kauppakeskus Iso Omena kauppoineen, palveluineen, sisäseikkailupuistoineen ja elokuvateattereineen sijaitsee aivan vieressä.

Hotellissa on oma autohalli, josta pääsee hissillä suoraan hotelliin.

Espoo monille uusi kaupunkikohde

Monille pääkaupunkiseudulla vieraileville matkailijoille Espoo on vieraampi kaupunkilomakohde. Tarjolla on kuitenkin useita luontokohteita ja Helsinkiin on hyvät yhteydet. Esimerkiksi Nuuksion luontoreitit ja meri ovat helposti saavutettavissa.

Hotellilta pääsee helposti kauppakeskus Iso Omenan runsaiden palveluiden ääreen ja kävellen tai vuokrapyörillä puolentoista kilometrin päässä sijaitsevaan Matinkylän rantaan.

Kesällä voi vilvoitella meressä, mutta eri vuodenaikoina luonnosta voi nauttia suuntaamalla joko länteen tai itään Espoon Rantaraitille, joka tarjoaa yhteensä 40 kilometrin ulkoilureitillään lähes 100 mielenkiintoista kohdetta ja nähtävää.

− Rannassa voi pysähtyä nauttimaan rantakahvilamme Nokkalan Majakan herkullisesta tarjonnasta ja maisemista. Tai miksei matkustaisi Helsingin puolelle, esim. nauttimaan Seurasaaren Museosaaren upeasta kulttuurista ja luonnosta. Mahdollisuuksia sijainnin puolesta on monia, Hintikka lisää.

Hotellikorttelin pohjoispuolelle valmistuvan Matinkylän uuden uimahallin ja läheisen Tynnyripuiston valmistuttua aluella on monipuolisia palveluita paikallisille espoolaisille sekä matkailijoille.