Uusimmat

Ensimmäinen Radisson Collection -hotelli Turkissa avautui Egeanmeren rannikolle Bodrumiin

Meren rannalla Bodrumin lähellä sijaitseva hotelli tarjoaa puitteet ylelliselle lomanvietolle. Hotelli sijaitsee rauhallisella lahdella, jossa asukkaiden käytössä on satojen metrien pituinen yksityinen ranta-alue.

Hotelli sijaitsee 12 kilometriä Bodrumin kaupungista länteen ja 46 kilometriä Milas-Bodrumin kansainväliseltä lentokentältä. Hotellista on puolen tunnin ajomatka Bodrumin keskustaan.

Hotellissa on 80 ylellistä huonetta ja sviittiä. Kaikista on merinäköalaparvekkeet tai terassit, joista on näkymät merenrannalle sekä Anthavenin venesatamaan ja kaupungintalolle.

Hotellin vieraille on pääsy yksityiselle hiekkarannalle. Alueella on sisä- ja ulkouima-altaita, rantaravintola, ravintoloita, baareja, kuntosali, kokous- ja tapahtumapaikkoja sekä suuri kylpylä.

Varaa huone booking.comista: Radisson Collection Hotel, Bodrum

– Bodrumin alue on Egeanmeren rannikon helmi. Vieraamme löytävät rauhallisen keitaan Egeanmeren turkoosilla rannoilla. Hotellin avaamisen myötä vahvistamme asemaamme alueen johtavana kansainvälisenä hotelliryhmänä, sillä 31 hotellia on avoinna ja parhaillaan kehitteillä, sanoo Turkin aluejohtaja Yılmaz Yıldırımlar.

Bodrum on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten kunnostettu Bodrumin linna, vedenalaisen arkeologian museo ja mausoleumi Halicarnassuksessa – yksi antiikin maailman seitsemästä ihmeestä. Bodrum on ympärivuotinen lomakohde.