Uusimmat

Budjettihotelli Jo-Joe avaa halpahotellin Pariisiin

Uusi Open House -hotelli sijaitsee Pariisin Gentillyssä lähellä
Cite Internationale Univseritaire -yliopistoa.

Booking.com

JO&JOE Paris Gentilly tarjoaa 485 vuodepaikkaa. Vieraat voivat asua yksityisissä kahden hengen huoneissa, jaetuissa huoneissa tai yksityisessä huoneessa, jossa on jaettu kylpyhuone.

Budjettihotellista tulee kaupungin uudenlainen sosiaalinen tila, joka on avoinna niin pariisilaisille kuin matkailijoillekin.

Ainutlaatuisessa konseptissa yhdistyvät hotellin ja retkeilymajan parhaat puolet. Siellä voi syödä, seurustella ja yöpyä.

Ulkoasusta vastaa kansainvälinen design-studio PENSON. Yhdeksän taiteilijaa on luonut rakennuksen seiniin vaikuttavan kokoelman värikästä katutaidetta. Hotellissa on myös yli 400 neliömetrin suuruinen puutarha. Tämän vihreän keitaan suojissa vieraat voivat seurustella ja rentoutua.

– Monet nykypäivän matkailijoista etsivät tuotemerkkejä, joilla on vahva identiteetti. Hotellien odotetaan sopivan niin urbaanien nomadien työskentelypaikaksi kuin paikallisten ja matkailijoiden kohtaamiskeskukseksikin, sanoo Cedric Gobillard, Accorin Lifestyle Divisionin varapääjohtaja.

Varaa huone: JO&JOE Paris Gentilly

JO&JOE on Accorin uusin budjettihotellien tuotemerkki. Ketju tuli markkinoille vuonnna 2017, ja nykyisin se kuuluu Accorin lifestyle-tarjontaan.

Vuosina 2019 ja 2020 on tarkoitus avata kuusi uutta hotellia – toinen hostelli Pariisiin, Budapestiin, Glasgow’hin, Lontooseen, Roomaan ja Rio de Janeiroon.

JO&JOE on suunnattu ensisijaisesti Y-sukupolvelle. Sen konsepti perustuu kohderyhmän positiiviseen asenteeseen, jakamiseen, spontaaniin elämiseen ja uudenlaisten asioiden kokemiseen.

Varaa huone: JO&JOE Paris Gentilly