Uusimmat

Bistro Tammer avautui – lämminhenkinen kortteliravintola Tampereella

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin yhteyteen on avattu uusi Bistro Tammer.

Uudistuneen ravintolaelämyksen kautta halutaan tuoda esiin historiallisen rakennuksen pitkä ja kunniakas perinne paikallisten kohtaamispaikkana. Bistro-ketjuun kuuluvien ravintoloiden palvelu perustuu Mestari-filosofiaan – jokainen ravintola tarjoilee suosittuja bistroherkkuja omalla ainutlaatuisella mestariotteellaan.

Uudessa Bistro Tammerissa annosten pohjana ovat kotimaiset raikkaat, tuoreet, värikkäät ja ajankohtaiset raaka-aineet. Annoksista löytyy monia tuttuja kansainvälisiä klassikoita skandinaavisella otteella höystettynä.

– Erityisen suosion ovat saaneet meidän burgerimme, jotka ovat nopeasti nousemassa suosikkiklassikoidemme joukkoon. Myös monipuoliset salaattimme ovat keränneet runsaasti kiitosta, kertoo Bistro Tammerin keittiöpäällikkö Eeva Heino.

– Uutuuksien lisäksi vaalimme asioita, jotka vuosien saatossa ovat muodostuneet tärkeiksi ja merkitykselliseksi asiakkaillemme. Yksi tällainen on suosittu lounaamme, joka on saatavilla myös koko kesän maanantaista perjantaihin, sanoo Eeva Heino.

Varaa huone: Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Puistomiljööseen levittäytyvä terassi on klassikko ja paikallisten suosima keidas kesäisessä kaupungissa. Kulttuurihistoriallinen miljöö tekee bistrosta terasseineen ainutlaatuisen kohteen myös muualta tuleville.

– Heinäkuun 3. päivästä lähtien asiakkaamme voivat nauttia erityisestä kesämenustamme, josta voin ehdottomasti suositella muun muassa raikasta ja runsasta skagenia ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita. Hellepäivän virkistykseksi baarimestarimme ovat loihtineet kesäisen prosecco-mehujään, jossa suosittu kuohuva on saanut seurakseen raikasta mehua ja jäitä. .

Grand Hotel Tammer täytti viime vuonna 90 vuotta.