Uusimmat

Aurinkomatkojen perhelomat uudistuivat

Kuva: Aurinkomatkat

Aurinkomatkat on tehnyt laajan kyselyn lapsiperheiden lomatavoista ja -toiveista ja perhelomakonsepti on uudistettu tulosten pohjalta.

Perhelomilla tärkeintä on yhteinen aika, helppous ja vaivattomuus. Myös loman suunnittelun ja varaamisen on oltava helppoa.

– Kävimme myös suurimmassa perhelomakohteessamme Kreetalla haastattelemassa asiakkaitamme, jotta saimme tietoja siitä, millaisia toiveita perhelomailijoilla on, kun he ovat fyysisesti lomalla, kertoo tuotekehityksestä vastaava päällikkö Milla Väänänen Aurinkomatkojen markkinoinnista.

Kyselyn mukaan lomakohteeseen halutaan myös päästä mahdollisimman vaivattomasti.

– Aurinkomatkojen lomalle lennetään aina Finnairin suorilla lennoilla ilman vaihtoja. Kun lentoaika on mahdollisimman lyhyt, niin matkustaminen perheen pienimpien kanssa on vaivatonta. Aurinkomatkojen matkapaketissa matkatavarat kuuluvat aina lipun hintaan.

Omia toiveita vastaava hotelli

Aurinkomatkojen perhehotelleissa on huomioitu etenkin asiakkaiden suositukset ja arvostelut, lapsille sopivat allasalueet, leikkitilat, maksuton wifi sekä perheille sopivat tilavat huoneet. Parhaat perhehotellit ovat hotelleja, joissa Aurinkomatkojen perheasiakkaat ovat eniten viihtyneet.

Matkoilla on tarjolla yhteisiä loma-aktiviteetteja. Lapsille suunnattu Aurinkokerho on jatkossa avoinna lähes koko lomakauden ajan.

– Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että Aurinkokerhon myötä myös vanhemmille on lomalla tarjolla hetki omaa aikaa. Yli 3 vuotiaille lapsille suunnatussa suomenkielisessä Aurinkokerhossa lapset oppivat leikin kautta uutta matkakohteesta ja saavat uusia ystäviä.

Kesäkaudella 2019 Aurinkokerho toimii Kreetalla ja Rodoksella sekä talvikaudella 2019 – 2020 Gran Canarialla.

Lisää lapsialennuksia

Perhelomien uudistuksen myötä Aurinkomatkat laajentaa lapsialennuksia. Lapset saavat -50% alennuksen ja teinit jopa -35% alennusta matkapaketin hinnasta.

Alennuksia on tarjolla myös lennon lisäpalveluista, kuten erikseen tilattavista aterioista, istumapaikoista sekä lentokenttäkuljetuksista ja retkistä.