Uusimmat

Aurinkomatkojen Egyptin matkat alkavat joulukuussa

Aurinkomatkat ottaa jälleen Egyptin matkat talvikauden valikoimaan asiakkaiden toiveiden perusteella. Egypti on ollut Aurinkomatkojen valikoimassa viimeksi kuusi vuotta sitten.

Erityisesti lapsiperheet ovat halunneet uutta talvilomakohdetta, johon olisi lyhyt lentoaika.

Egypti sijaitsee noin viiden tunnin lentomatkan päässä. Kohteeseen lennetään Finnairin suorilla lennoilla. Matkustuskausi alkaa 18. joulukuuta 2018 ja päättyy huhtikuun lopulla 2019.

Egyptin valtteja ovat tasokkaat hotellit, edullinen hintataso, hyvät rannat ja sukellusmahdollisuudet, kiinnostavat retkikohteet ja miellyttävä ilmasto. Etenkin Hurghadassa on loistavia lapsiperhehotelleja, joissa muutamissa on jopa yli 30 vesilukumäkeä.

Aurinkomatkojen Egyptin hotelleisa valtaosa on all inclusive -hotelleja. Suuressa osassa hotelleita on lämmitettyjä uima-altaita ja lähes kaikissa hotelleissa on ilmainen wifi.

Egyptissä on talvisaikaan yleensä lämmintä, mutta ei liian kuumaa. Kaikki Aurinkomatkojen Egyptin kohteet sijaitsevat Puunaisenmeren rannalla, ja meri on lämmin myös talvella.

Egypti on aina ollut etenkin vesiaktiviteeteista kiinnostuneiden kohde. Sukellus- ja snorklausmahdollisuudet ovat erinomaiset ja välineet voi vuokrata paikan päällä.

Hurghada sopii ranta- ja kaupunkilomailuun

Hurghada on Egyptin suurin ja jatkuvasti kehittyvä lomakohde. 160 000 asukkaan Hurghadaan tullaan viettämään sekä rentoa rantalomaa että vilkasta kaupunkilomaa.

Hurghadan hotellivalikoima on monipuolinen. Majoittua voi kaupungin eläväisessä keskustassa palveluiden ja rannan äärellä, Hurghadan uudemman alueen Village Roadin ostosbulevardin varrella tai kauempana keskustasta hyvätasoisilla hotellialueilla.

Lapsiperheiden loman kruunaavat vesipuistohotelleiden vesiliukumäet, aaltoaltaat, kelluntajoet, lämmitetyt uima-altaat sekä all inclusive -palvelujen helppous.

Terrakotta-arkkitehtuurin El Gouna

El Gouna on lomakaupunki, joka sijaitsee noin 20 km pohjoiseen Hurghadasta. Kaupungin terrakotta-arkkitehtuuri kunnioittaa Lähi-Idän vanhoja rakennusperinteitä. El Gounan värimaailma on harkittu ja kaunis – turkoosit laguunit, vaaleat rannat ja rakennusten maanläheiset värit.

Kaupungissa kaikki on kävelyetäisyydellä. Zeytounan saaren hyvin hoidetuille hiekkarannoille ja vesiurheilun pariin pääsee helposti venetaksilla. Kaupungin kanavissa voi harrastaa suppailua ja leijasurffaus on myös suosittua.

Useat hotelleista ovat neljän ja viiden tähden all inclusive -hotelleja ja yksi hotelleista on tarkoitettu vain aikuisille.

El Gounan sukelluskohteissa avautuu Punaisenmeren vedenalainen maailma ja kaupungin sydämessä sijaitsee hyvätasoinen golfkenttä.

Sahl Hasheesh

Sahl Hasheeshiin kuljetaan sisään kaunista palmujen koristamaa bulevardia, ja sen portteja vartioivat muinaisen Egyptin soturipatsaat.

Sahl Hasheeshin Old Town ei nimestään huolimatta ole vanha, vaan arabialaisarkkitehtuurin tyyliä mukaillen rakennettu ostoskeskittymä tyylikkäine liikkeineen ja ravintoloineen. Sahl Hasheesh on Punaisenmeren kehittyvä luksusloma-alue.