Uusimmat

Aurinkomatkat tarjoaa kotimaan pakettimatkoja myös kesälle 2021

Rovaniemen lentoaseman lähtöselvitys

Aurinkomatkat järjestää kesällä valmismatkoja Pohjois-Suomeen, Tahkolle ja Ahvenanmaalle.

Kesän pakettimatkojen kohteet ovat Pohjois-Suomessa Ruka, Kuusamo, Levi, Pallas, Ylläs, Saariselkä ja Rovaniemi. Uutena alkavat matkat Ahvenanmaalle ja Tahkolle.

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara ja käsimatkatavara, sekä Aurinkomatkat-sovellus. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille.

– Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Monipuolista lomailua kesäisessä Suomessa

Jylhien korpimaiden Kuusamo Pohjois-Pohjanmaan koillisimmassa kolkassa kutsuu viettämään lomaa upeiden kansallispuistojen ja aktiviteettien äärelle. Kuusamon kesässä voi lähteä legendaariselle Karhunkierrokselle tai kokeilla koskenlaskua Kitkajoella.

Ylläksen ehdottoman helmen, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, vaihtelevissa ja komeissa maisemissa on helppo lumoutua luonnosta kaikkina Lapin kahdeksana vuodenaikana.

Saariselällä lumoava Lapin luonto tulee tutuksi elämysten ja aktiviteettien myötä. Kohteessa voi kokeilla esimerkiksi pyöräilyä fatbikella tai maastopyörällä, kalastamista, melomista tai Urho Kekkosen kansallispuiston eritasoisia vaellusreittejä.

Rovaniemellä on runsas kulttuuri- ja aktiviteettitarjonta, jossa lasten kanssa kesäistä lomapäivää voi viettää vaikkapa Seikkailupuisto Huimassa ja laskea kesäkelkalla Ounasvaaran huipulta alas huristellen.

Rukan ympäristössä Oulangan kansallispuiston Pieni Karhunkierros Kitkajoen maisemissa vie matkailijan toinen toistaan upeampien näköalojen äärelle vuodenajasta riippumatta ja alueen kosket ja joet ovat kuin tehty erilaisia seikkailuja varten.

Levillä voi kokea yöttömän yön, syksyn ruskan punaisen ja oranssin sävyissä sekä revontulet lumoavassa Lapin luonnossa vaeltaen, pyöräillen, meloen, mönkijän selästä, golfaten tai ratsastaen.

Pallas on patikoijan paratiisi. Hotelli on useiden reittien solmukohdassa ja pihalta pääsee suoraan Hetta–Pallas -reitille, yhdelle Suomen suosituimmista vaellusreiteistä.

Matkat Ahvenanmaan saaristoluontoon ja Järvi-Suomen elämyksiin Tahkolle avataan myyntiin lähiviikkoina.