Uusimmat

Aurinkomatkat peruu valmismatkat toukokuun puoliväliin asti

Aurinkomatkat peruuttaa kaikki yhtiön valmismatkat toukokuun puoliväliin asti.

Yhtiön mukaan loronavirustilanne, sen aiheuttamat lukuisat uudet matkustusrajoitukset sekä Finnairin tänään ilmoittamat muutokset lähiajan lentoihin tulevat vaikuttamaan merkittävästi Aurinkomatkojen ja Finnair Holidays -matkoihin. 

“Tässä tilanteessa tulemme perumaan kaikki matkat, joiden lähtöpäivä on viimeistään 14. toukokuuta. Viestimme 14.5. jälkeisistä matkoista asiakkaillemme maaliskuun loppuun mennessä”, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat on suoraan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulee muutoksia. Matkavaraus perutaan automaattisesti ja varauksella olevaan sähköpostiin lähtee ohjeet rahojen palauttamiseksi. 

Yhteydenotot tapahtuvat vaiheittain matkustusajankohdan mukaisessa järjestyksessä ja peruttavien matkojen suuresta määrästä johtuen viestin saamiseen voi mennä useampia päiviä ja jopa viikkoja.  

Aurinkomatkat on yhteydessä lomalla jo oleviin asiakkaisiin, jos paluumatkoihin tulee muutoksia.

“ Aurinkomatkojen tavoitteena on saada kaikki kohteessa olevat asiakkaat kotimaahan alkuperäisen matkasuunnitelman mukaisesti. Jos alkuperäinen matka-aika muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaaseen, ja kohdeoppaamme ovat normaalisti asiakkaidemme apuna. Reagoimme kaikkiin tuleviin muutoksiin niiden edellyttämällä tavalla asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden ja lomien onnistumisen varmistamiseksi”, sanoo Kousa.

Aurinkomatkat suunnittelee tällä hetkellä toteuttavansa valmismatkat, joiden lähtöpäivä on 15. toukokuuta ja sen jälkeen. Näihin matkoihin on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot.