Uusimmat

Aurinkomatkat peruu syksyn matkoja Välimeren rannikolle

Karpathos

Uudet matkustusrajoitukset vaikuttavat vaikuttavat elo-, syys- ja lokakuun matkoihin.

Viranomaisten matkustusrajoitusten vuoksi Aurinkomatkat peruu matkat Kreetalle ja Rodokselle 9. lokakuuta asti.

Parhaillaan Kreikan lomakohteissa olevat asiakkaat palaavat Suomeen alkuperäisenä paluupäivänä, mikäli kotiinpaluu on viimeistään tiistaina 25. elokuuta.

Aurinkomatkat on tulevien päivien aikana yhteydessä aikaistetusta kotiinpaluusta lomakohteissa oleviin asiakkaisiin, joiden kotiinpaluu olisi myöhemmin kuin tiistaina 25. elokuuta. 

Lisäksi Aurinkomatkat peruu myös lokakuun alun matkat Madeiralle, Antalyan rannikolle ja Kanariansaarille 9. lokakuuta asti.

Tämän hetken tiedon mukaan 10. lokakuuta ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa matkan varaushetken muutos- ja peruutusehdot.

Päätökset lokakuun matkojen toteuttamisesta 10. lokakuuta alkaen Aurinkomatkat tekee syyskuun alussa.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia. Matkanjärjestäjä on henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Aurinkoamtkojen mukaan asiakkaat voivat halutessaan siirtää matkansa ajankohtaa ja vaihtaa kohdetta tai saada matkan hinnan takaisin.