Uusimmat

Aurinkomatkat peruu lisää kevään ja kesän matkoja

Finnairin lentojen peruutukset  ja koronavirustilanteen aiheuttamien matkustusrajoitusten takia Aurinkomatkat peruu valmismatkat kesäkuun loppuun asti.

Aurinkomatkat peruu kaikki Aurinkomatkojen matkapaketit, kaupunkilomat sekä Finnair Holidays –matkat, joiden lähtöpäivä on välillä 15. toukokuuta –30. kesäkuuta 2020. 

Jo aiemmin Aurinkomatkat on kertonut peruneensa matkat 13. maaliskuuta – 14. toukokuuta väliseltä ajalta.

”Koronavirustilanne tulee vaikuttamaan alkukesän matkoihin ja joidenkin kohteiden osalta koko kesäkauden matkoihin. Ymmärrämme, että tilanne aiheuttaa asiakkaissamme epävarmuutta, joten haluamme ennakoida ja viestiä asiakkaillemme muutoksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Mikäli lentoliikenne käynnistyy ennakoitua nopeammin, myös Aurinkomatkat varautuu aloittamaan valmismatkat ennakoitua aiemmin.

”Olemme valmiita aloittamaan matkat lyhyelläkin aikataululla valikoituihin kohteisiin, kun tilanne muuttuu ja kohteisiin voi taas matkustaa turvallisesti”, jatkaa Timo Kousa.

Aurinkomatkat peruu osan kesän matkapaketeista

Aurinkomatkat on päättänyt perua kaikki kesän 2020 valmismatkapaketit seuraaviin matkakohteisiin:

  • Bulgaria: Albena, Sveti Konstantin, Varna ja Varnan Kultahietikko
  • Espanja: Costa Doradan alueen lomakohteet Cambrils ja Salou
  • Italia: Gardajärvi, Napolin alue ja Riminin alue
  • Itävalta: Innsbruck, Kaprun, Seefeld, Serfaus, Söll ja Zell am See
  • Kreikka: Skiathos, Skopelos ja Zakynthos
  • Turkki: Marmariksen alue ja lennot Antalyan lentokentälle

Kaikkiaan Aurinkomatkat peruu kymmenien tuhansien asiakkaiden matkat.

Aurinkomatkat on suoraan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulee muutoksia. Matkavaraus perutaan automaattisesti ja varauksella olevaan sähköpostiin lähtee ohjeet rahojen palauttamiseksi. Yhteydenotot tapahtuvat vaiheittain matkustusajankohdan mukaisessa järjestyksessä