Uusimmat

Aurinkomatkat avaa useita uutuuskohteita kesälle 2022

Valmismatka on ollut monen suomalaisen suosiossa pandemia-aikana matkapaketin tuoman turvan ja helppouden takia. Aurinkomatkat lisää myyntiin uutuuskohteita kesäkaudelle 2022. 

Uutuuskohteet löytyvät Välimeren alueelta, jotka ovat rantalomailijoiden ja aktiivilomaa etsivien suosiossa.

Kesällä 2022 uutuutena Aurinkomatkat avaa kohteita Italian Gardajärvelle, sekä neljä uutta kohdetta Kyproksella.

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara ja käsimatkatavara, ympärivuorokautinen suomenkielinen asiakaspalvelu loman aikana, sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä offline-tilassa toimivat kartat reittitietoineen.

Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. 

Aurinkomatkojen kesän 2022 uutuudet

Cala d’or, Mallorca – Mallorcan itärannikolla sijaitseva Cala d’Or tunnetaan kauniista, rantapoukamistaan, mutta tekemistä riittää myös aktiivilomailijalle. Rauhallisen lomakylän tunnelma viehättää niin aikuisia kuin lasten kanssa matkustavia.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 2.4.2022–22.10.2022.

Limone, Italia – Gardajärven länsirannalla sijaitsevaan Limoneen tullaan rentoutumaan ja nauttimaan upeista näkymistä, kodikkaasta tunnelmasta ja alueen monista aktiviteeteista, kuten patikoinnista ja surffailusta.

Kohteeseen lennetään kerran viikossa 4.5.2022–24.9.2022.

Torbole, Italia –Torbole tunnetaan kansainvälisestikin Gardajärven parhaimpana surffauspaikkana suotuisten tuuliensa vuoksi. Ympäristön maisemat avautuvat rinteillä patikoiden ja pyöräillen tai Arcon vuoristossa kiipeillen.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 4.5.2022–24.9.2022.

Limassol, Kypros – Limassolissa yhdistyy kaupunki- ja rantaloma, nuorekas ilmapiiri ja juuret antiikin ajan historiassa. Limassol on eläväinen kaupunki, jossa viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 10.4.2022–25.10.2022.

Larnaka, Kypros – Kyproksen saaren eteläisellä rannalla yhdistyvät moderni ja perinteinen aito kyproslainen kaupunkielämä, rantalomailu sekä alueen vuosituhantinen historia.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 10.4.2022–25.10.2022.

Agia Napa, Kypros – Agia Napa on yksi Välimeren suosituimmista lomakylistä. Nuoret ja nuorenmieliset viihtyvät vesiurheilun ja iltaelämän parissa, kun taas perheet nauttivat hyvätasoisista perhehotelleista, teemapuistoista ja lapsiystävällisestä lomaympäristöstä.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 10.4.2022–25.10.2022.

Protaras, Kypros – Erityisesti lapsiperheiden ja pariskuntien suosimassa rantakylässä voi lomailla rauhallisissa tunnelmissa kattavien palveluiden äärellä. Hotellitarjonta on monipuolinen ja ravintoloissa nautitaan niin paikallisista kuin kansainvälisen keittiön antimista.

Kohteeseen lennetään kahdesti viikossa 10.4.2022–25.10.2022.