Uusimmat

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin ja Rukalle

Aurinkomatkat lisää tänä syksynä valikoimiinsa pakettimatkat Lapin ja Kuusamon hohtaville hangille.

Aurinkomatkat järjestää matkoja pohjoisen lomakeskuksiin 10. lokakuuta 2020 – 2. toukokuuta 2021. Kohteita ovat Levi, Ruka, Saariselkä ja Ylläs.

Ensimmäisenä alkavat syyslomamatkat Rukalle 10. lokakutta 2020. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin tai koko viikoksi lauantaista lauantaihin.

Valikoimiin ovat tulossa myös yhdistelmämatkat, joissa normaalimajoitukseen on yhdistetty elämysmajoitus. Loman voi esimerkiksi aloittaa yöpymällä lumilinnassa tai se voi huipentua yöllä pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa.  

– Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.  

– Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta.

Levi

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23kg) ja käsimatkatavara (8kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen.

Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketin hinnasta sekä Finnairin lennoista.

Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja paketeissa on joustavat muutos- ja peruutusehdot.    

Neljä omaleimaista kohdetta  

Saariselkä tarjoaa ainutlaatuista Lapin taikaa kansallispuistomaisemineen ja revontulineen ja on luontomatkailijan unelmakohde myös lasten kanssa reissaaville.   

Levillä puolestaan pääsee aistimaan alppikylätunnelmaa rinteiden läheisyydessä ja laadukkaiden ravintoloiden ja palveluiden keskellä. Myös murtomaahiihtoa harrastavat aktiivilomailijat löytävät omat lempireitit ja ladunvarsien sympaattiset taukotuvat Levin hyvin hoidetusta latuverkostosta.   

Loistavia laskettelu- ja murtomaahiihtomahdollisuuksia tarjoava Ruka on monipuolinen perheiden suosikkikohde, jonne pääsee viettämään jo syyslomaa jylhiin kansallispuistomaisemiin.   

Ylläksen Suomen suurin laskettelukeskus ja lukemattomat liikuntamuodot houkuttelevat rinteeseen, ladulle, lumikenkäilemään ja ihastelemaan koskematonta luontoa kansallispuiston patikointipoluille.