Uusimmat

Aurinkomatkat aloittaa Turkin lomat elokuussa – suositun Alanyan hotellit avautuvat

Finnairin omistama Aurinkomatkat aloittaa kesän valmismatkat Turkin Alanyaan elokuun alussa.

Lentoja on kerran viikossa sunnuntaisin Gazipasan kentälle, joka sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Alanyasta. Lennoilta on yhteys myös Belekiin ja Sideen.

Kesäkaudella 2020 Aurinkomatkat ei tee matkoja Marmariksen alueelle eikä Antalyan kaupunkiin, joten Turkin valmismatkat keskittyvät Alanyan alueelle.

Alanya sopii matkakohteena niin lapsiperheille, kahdestaan matkustaville, kuin bilelomaa vieättäville nuorille aikuisille.

Aurinkolomaa viettäville tarjolla on hotellien uima-altaiden lisäksi useita pitkiä rantoja, joista suosituin on Kleopatran ranta. Lapset on huomioitu siten, että useissa hotelleissa on oma lastenallas ja vesiliukumäki.

Alanyassa Aurinkomatkoilla on runsas retkitarjonta, johon kuuluu matkoja kanjoneihin ja tippukiviluoliin, maalaismarkkinoille sekä turkkilaiseen illallispöytään, jeeppisafarille ja risteilylle.

Alanyan yöelämää

Elokuu on Alanyassa vuoden kuumin kuukausi, ja lämpötila nousee päivisin usein 31 asteeseen. Syyskuussa päivälämpötila on usein 28 asteen tuntumassa, ja lokakuussakin vielä 23 astetta.