Uusimmat

Aurinkomatkat aikaistaa Kreikan matkoja heinäkuulle

Nopeasti kasvaneen kysynnän takia Aurinkomatkat aloittaa matkat Kreetan Haniaan jo viikkoa suunniteltua aikaisemmin, lauantaina 25. heinäkuuta.

Samalla Rodoksen matkatarjonta kaksinkertaistuu, ja saarelle lennetään aiemmin suunnitellun yhden viikoittaisen lennon sijaan kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja lauantaisin 1. elokuuta alkaen.

Aurinkomatkat on kertonut jo aiemmin Kreikan matkojen hyvästä kysynnästä ja elokuun Kreikan matkoista on myyty jo lähes 80 prosenttia.

– Suomalaisilla on selkeästi jo matkustusintoa ja matkahakujen ja -varausten määrä on kesäkuun aikana tuplaantunut. Nyt varataan myös jo talven ja ensi kesän lomia vauhdilla, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat on tarjonnut poikkeustilanteen aikana entistä joustavammat muutos- ja peruutusehdot matkoihinsa, jotka ovat nyt voimassa myös ensi kesän matkoihin.

Maaliskuun jälkeen ostetun Aurinkomatka-paketin voi muuttaa toiseen normaalihintaiseen matkaan, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. Aurinkomatka-paketin voi myös peruuttaa toimistokuluin, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta.