Uusimmat

Apollomatkoilta uusi hotellikonsepti Apollo Mondo Boutique ylellisyyttä kaipaaville

Apollomatkojen uusi hotellikonsepti Apollo Mondo Boutique panostaa ylellisyyteen – tarjoten sitä hieman yksinkertaisemmin ja vapaammin.

Uudessa hotellikonseptissa kohtaavat moderni design ja paikalliset elementit. Keittiössä valmistuvat paikalliset herkut modernilla vivahteella valmistettuina ja lähiympäristön raaka-aineita hyödyntäen. Usein se tarkoittaa luomu- ja lähituotteita.

Apollo Mondo Boutique –hotelleissa panostetaan kauneuteen. Yksinkertaiset linjat yhdistyvät luonnonmateriaaleihin ja rauhalliseen värimaailmaan. Se tarkoittaa esimerkiksi puuta, marmoria ja kalkkikiveä.

Sisustuksen on suunnitellut ruotsalainen Jon Eliason ja monet sisustuksen yksityiskohdat on hankittu paikallisilta suunnittelijoilta ja valokuvaajilta. Modernista yhteistyöstä maiden välillä ja kulttuurien yhdistämisestä on syntynyt uusi raikas tyyli.

Kaikissa huoneissa on laadukkaat vuoteet sekä aamutakit ja tohvelit rauhallisia aamuja varten. Altaan ympärillä on mukavia aurinkovuoteita, ja sekä sisällä että ulkona viihtyisiä lounge -alueita rentoutumiseen ja seurusteluun.

Hotelleissa panostetaan hyvinvointiin ja aamut alkavat joogatunnilla auringon lämmössä. Päivällä on vuorossa hieronta tai hemmotteluhoito hotellin spassa.

Ensimmäinen boutique-hotelli Isola Verde valmistuu vuonna 2019 ja sijaitsee Kreikan Sivotassa. Sivotan pieni satamakaupunki sopii nautiskelijoille, jotka haluat kokea lomallaan muutakin kuin aurinkoa ja uimista, sekä omasta rauhasta pitäville luonnonystäville. Sivota oli aiemmin kalastajakylä, mutta nykyään erityisesti kreikkalaisille itselleen lomanviettopaikka.