Uusimmat

Apollomatkoilta lomia yksin matkustaville

sildenafil prescribing information

Apollomatkat aloittaa valmismatkat yksin matkustaville sekä yhden aikuisten perheille.

Apollomatkat aloittaa kesäkaudella 2019 Apollo Solo-lomat, jotka suunniteltu yksin matkustaville skandinaavisille asiakkaille. Yhden hengen taloudet ovat yleistyneet kaikissa pohjoismaissa. Suomessa on noin 1,2 miljoonaa yhden hengen taloutta.

Vaikka moni asuu yksin, on yhdelle hengelle suunnattujen matkapakettien valikoima edelleen hyvin rajallinen. Apollo laajentaa tarjontaansa yhdelle hengelle suunnatuilla matkapaketeilla.

– Olemme havainneet yhden hengen matkojen kysynnässä selkeää kasvua viime vuosina. Yhä useammat haluavat lähteä matkalle yksin kokemaan uusia kohteita, kulttuureja ja tapaamaan uusia tuttavuuksia, sanoo Apollomatkojen myyntijohtaja Kimmo Rasimus.

Afandou Beach Rodoksella

Valikoitujen viikkojen aikana Apollon konseptihotelleissa keskitytään erityisesti yksin matkustaviin sekä yhden aikuisen perheisiin.

Viikkojen aikana hotelleissa on luvassa monipuolista ohjelmaa, joka on suunnattu kaikille Apollon skandinaavisille asiakkaille. Luvassa on esimerkiksi viininmaistelua, piknikejä, joogaa, ryhmäliikuntatunteja ja yhteisiä illallisia. Ohjelmiin voi jokainen osallistua oman kiinnostuksen mukaan.

– Olemme suunnitelleet erilaisia matkoja, jotka sopivat erilaisiin elämänvaiheisiin ja palvelevat erilaisia matkailijoita. Lomasta voi nauttia omassa rauhassa aikuisille suunnatussa hotellissa, yhden aikuisen perheen kesken lasten ehdoilla tai tavata samanhenkisiä matkailijoita hyvän olon lomalla treenihotellissa, sanoo Kimmo Rasimus.

Apollo Solo -viikkojen aikana on valikoitujen hotellien ja lähtöjen hinnasta poistettu yhden hengen lisämaksu. Matkat sopivat myös yksin lasten kanssa matkustaville.

– Yksinmatkustavat arvostavat vapautta viettää lomaansa omien aikataulujensa ja intressiensä mukaisesti. Toisaalta jotkut saattavat vierastaa ajatusta lomailusta itsekseen. Apollo Solo-konsepti tarjoaa mahdollisuuden nauttia kanssamatkustajien seurasta niin halutessaan tai sitten sooloilla vapaasti upeissa lomakohteissa ilman lisämaksua, Kimmo Rasimus lisää.