Uusimmat

Apollomatkat vie loppukesästä Kroatiaan

Matkanjärjestäjä Apollomatkat aloittaa elokuun alussa valmismatkat Kroatiaan.

Apollomatkojen matkat Kroatiaan alkavat 5. elokuuta Finnairin suoralle lennolla Helsingistä Splitiin. Lentoja on viikoittain syyskuun loppupuolelle asti.

Kesän 2021 matkat Splitiin alkavat toukokuussa.

Apollomatkoilla on tarjolla Kroatiassa lukuisia matkakohteita. Makaska on yksi Makarskan Rivieran suosituimpia matkakohteita, joka houkuttelee pitkällä, pikkukivisellä rannalla ja mielenkiintoisilla retkikohteilla.

Makarskassa on hiljattain rakennettu Romana Beach Resort, joka on Apollo Mondo Family-hotelli. Sen palveluihin kuuluvat uimakoulu, lastenkerho, hyvä ja terveellinen ruoka sekä treenimahdollisuudet.

Kroatia sopii aurinkolomailijalle, mutta myös aktiivilomaa kaipaavalle. Tarjolla on useita vaellusreittejä, erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, tasokasta ja herkullista ruokaa, veneretkiä, aurinkoa ja uintia. Varsinkin pikkukyliin kannattaa tutustua.

Kroatian saaristoristeily M/S Edenillä

Purjehdi Kroatian saaristossa

Apollomatkojen tuotannossa on myös uutena purjehdusmatka Kroatian saaristossa. Päivisin vene seilaa kirkkaassa vesistössä matkaten tuhansien saarien ohi, ja iltaisin vene rantautuu eri satamakaupunkeihin.

Aluksiin otetaan koosta riippuen paristakymmenestä neljännkymmeneen matkustajaa. Majoitus tapahtuu pääasiassa kahden hengen hyteissä. Laivalla on aurinkokansi, ja laivalta pääsee uimaan.