Uusimmat

Apollomatkat kesä 2022: Uutuuskohde Kypros

Apollomatkat aloittaa matkat Kyprokselle kesäkaudella 2022. Saari on täydellinen matkakohde auringosta ja rantaelämästä pitävälle.

Kesällä 2022 matkanjärjestäjät odottavat Välimeren matkailun alkavan elpyä.

Matkanjärjestäjä Apollomatkat aloittaa matkat Kyproksen saarelle. Lisäksi yhtiön kasvattaa valikoimaa uusilla hotelleilla Kreikassa ja Kroatiassa.

– Kypros on monen lomasuosikki, ja asiakkaamme ovat toivoneet kohdetta valikoimiimme jo usean vuoden ajan. Olemme äärettömän iloisia, että voimme vihdoin vastata kysyntään ja pääsemme aloittamaan matkat Kyprokselle, sanoo Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen.

Kohde on suomalaisten suosiossa. Upeiden rantojen, ainutlaatuisten nähtävyyksien ja hyvän ruoan lisäksi Kypros voi ylpeillä jopa kolmellasadalla aurinkoisella päivällä vuodessa.

– Toisin sanoen ei ole sattumaa, että lomakausi Kyproksella on pitkä, toukokuusta lokakuun puoliväliin.

Myös saaren ilmasto sopii suomalaiselle lomailijalle.

– Lokakuun keskilämpötila Suomessa on 3 astetta. Kyproksella se on lähempänä 30:tä. Toisin sanoen täällä on helppo jatkaa kesää, Kontulainen lisää.

Kesällä 2022 Apollomatkojen valikoimassa on kaksi kohdetta Kyproksella; Ayia Napa ja Fig Tree Bay. Yhteensä Apollomatkojen valikoimassa on 22 hotellia Kyproksella.

Agia Napa sopii erityisesti aikuiseen makuun. Kaupungissa on erinomaisia hotelleja, kaupunkivilinää ja nähtävyyksiä sekä upeita rantoja. Kohteen hotellihelmi on uusi Mondo Selected -hotelli: Napa Mermaid Hotel & Suites.

Fig Tree Bay on lapsiperheiden suosikki. Täällä lomailu on rauhallisempaa kuin Agia Napassa ja matalat rannat odottavat pieniä pulikoijia.

Perheille sopivia hotelleja on monessa hintaluokassa –mukaan lukien Mondo Family konseptin hotelli Malama Beach Holiday Village, joka on Apollon pohjoismaisten asiakkaiden suosikki Kyproksella.

Kevään ensimmäinen lento lähtee Helsingistä 15. toukokuuta ja sen jälkeen kohteeseen lennetään viikoittain 16. lokakuuta saakka.