Uusimmat

Apollomatkat kesä 2019: Arabiemiraatteihin lomalle ympäri vuoden

Arabiemiraatit on ensimmäistä kertaa Apollomatkojen matkakohteena myös kesällä. Kesäkuusta 2019 alkaen valmismatkoille pääsee Fly Dubai -lentoyhtiön siivin.

Arabiemiraatit on matkakohde, joka sopii kaikenikäisille lomailijoille. Kohteessa odottavat pitkät ja upeat rannat, sekä toisaalta kiehtovat suurkaupungit nähtävyyksineen ja hyvine ostosmahdollisuuksineen.

Lentomatka Suomesta Arabiemiraatteihin on vain kuusi tuntia, mikä lisää sen suosiota lomakohteena ja tarjoaa vaihtoehdon esimerkiksi Kanariansaarille.

Arabiemiraateissa on kaikkiaan seitsemän emiraattia, ja Apollomatkoilla voit matkata niistä viiteen. Ras Al Khaimahissa nautit tasokkaista hotelleista aivan kuvankauniilla rannalla. Fujairahissa on lapsiystävällisiä, pitkiä ja matalia rantoja Intian valtameren rannalla. Merivesi on keskimäärin +25 c vuoden ympäri, joten alue sopii erinomaisesti rantalomailun ystäville. Abu Dhabi on maan futuristinen pääkaupunki, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet. Ajman on maan pienin emiraatti, jossa on ihania rantoja ja tasokkaita hotelleja lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Dubaita on verrattu Miamiin – täältä löydät hienojen rantojen lisäksi upeaa arkkitehtuuria ja suosittuja golfkenttiä. Dubai on niin luksusta arvostavien matkaajien lomakohde golfkenttineen ja shoppailukaupunki kuin myös lapsiperheiden rantalomakohde, jossa hotellien uima-allasalueet ovat toistaan upeampia ja vesipuistot riemastuttavat.