Uusimmat

Aktiivista lomaa Kreikassa – Apollomatkat avaa uuden sports-hotellin

Kiinnostus aktiivisiin lomiin on lisääntynyt, ja liikunnallisten lomien kysyntä kasvaa edelleen matkailun käynnistyessä uudelleen.

Tänä kesänä Apollomatkojen tarjonnassa on uusi Apollo Sports-hotelli Kreikassa. Powered by Playitas -hotellilla. Kreikassa, tottakai.

Hotellissa on uudistettu kuntosali sekä monipuoliset mahdollisuudet kokeilla uusia lajeja ja treenata esim. crossfitiä, ryhmäliikuntaa, padelia, tennistä, pyöräilyä ja useita vesiurheilulajeja – erinomaisia uintimahdollisuuksia unohtamatta.

Sen jälkeen kun ensimmäinen Apollon ensimmäinen liikuntahotelli Playitas perustettiin Fuerteventuralle vuonna 2009 ovat treenimatkat tulleet monille tutuiksi. Nykyään Apollomatkojen valikoimassa on kuusi Apollo Sports -hotellia kolmessa eri maassa.

– Treenihotelleistamme löytyy esimerkiksi olympiamittainen uima-allas, tenniskenttiä, mahdollisuus meloa, joogata tai pyöräillä. Hotelleissa on laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja, hyvinvarustellut kuntosalit sekä mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun, sanoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen.

Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Powered by Playitas -konseptiin kuuluvat myös liikuntaa tukemaan suunnitellut herkulliset ja terveelliset ateriat.

– Sivota Retreat – powered by Playitas tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa on mahdollista yhdistää lomailuun liikuntaa itselle sopivalla tavalla tai keskittyä täysillä tulokselliseen treeniin, Kontulainen sanoo.

Hotellin sijainti on tarkoin valittu – aito, pienehkö ja luonnonkaunis kohde. Ympäristö sopii erinomaiseti pyöräilyyn sekä juoksuun ja vaihtelevia vaellusreittejä on monen tasoisia. Lisäksi rannat tarjoavat erinomaiset olosuhteet uimiseen, SUP-lautailuun ja melontaan.

Matkat Sivota Retrteat hotelliin alkavat tämän hetkisen tiedon mukaan kesäkuussa 2021.