Uusimmat

Ylellinen Setai Tel Aviv -hotelli avautui vuosikymmenten remontin jälkeen

Setai-hotellibrändin uusin hotelli, Setai Tel Aviv, avautuu yleisölle. Hotelli sijaitsee Välimerellä Jaffan muinaisen kaupungin sisäänkäynnillä.

Booking.com

Setai Tel Aviv on 120 huoneen ja sviitin urbaani resortti, ja toinen Setain kiinteistö Israelissa. Sitä ennen avattiin vuonna 2017 Setain Sea of Galilee, ja se on neljäs kiinteistö Israelissa, joka on nimetty Maailman johtavien hotellien organisaation jäseneksi.

Kiinteistö rakennettiin alun perin linnoitukseksi ristiretkikuningaskunnan hallitessa Jaffaa 1100-luvulla. Setai Tel Avivin viiden rakennuksen kompleksi on yksi Israelin tärkeimmistä historiallisista kiinteistöistä.

Rakennus oli osa kompleksia, joka valloitettiin ja sitten asutettiin kulloistenkin valtaa pitävien imperiumien toimesta. Se on kuulunut roomalaisten, bysanttilaisten, napolilaisten, turkkilaisten ottomaanien ja brittiläisten hallintaan.

Ottomaanien impreiumin kaatumisen ja Israelin vuoden 1947 itsenäisyyssodan jälkeen kompleksia käytettiin poliisiasemana vuoteen 2005, jolloin siitä alettiin kunnostaa Setai Tel Avivia.

Alkuperäisiä rakennuksia ja sisäpihaa ympäröiviä kivikäytäviä on kunnostettu 25 vuoden aikana. Tätä työtä johti Israelin antiikkihallitus, Israelin säilytysseura, Feiginin arkkitehdit ja säilytysarkkitehti Eyal Ziv.

Kunnostustyön osana arkkitehdit purkivat useita rakennuksia, kunnostivat alkuperäisen rakennuksen, lisäsivät kolme kerrosta ja kaivoivat pohjakerroksen. Pohjakerroksen tekemisen myötä suoritettiin useita kattavia arkeologisia kaivauksia koko kiinteistössä, joista löydettiin 1100-luvulta peräisin olevia artefakteja. Kaikki niistä on näytillä Setai Tel Avivissa vieraiden iloksi.

Setai Tel Avivin tilat – hotellin vieraiden huoneista ja sviiteistä julkisiin tiloihin ja ulkopihoihin – on koristeltu upeilla pähkinähuonekaluilla, valkoisella, alkuperäisestä rakennuksesta peräisin olevalla mosaiikkilaatalla, räätälöidyillä messinkikalusteilla ja Keski-Idän kankailla. Setai Tel Avivin sisustus on saumaton yhdistelmä klassista ja nykyaikaista designia, joka kuvastaa sen sijaintia Jaffassa.

Setai Tel Avivissa on JAYA, uusi ravintolakonsepti, joka juhlistaa parasta israelilaista ruokakulttuuria kunnioittaen samalla Jaffan ruokaperinteitä ja kiinteistön turkkilaisia juuria.

Vieraille tarjotaan kulloisenkin sesongin ruokia, ja pihan toisella puolen Setai Tel Aviv Bar tarjoilee cocktaileja, ylellisiä viinejä ja perinteistä brittiläistä teetarjoilua. JAYA-ravintola levittäytyy brasilialaisen sinisestä marmorista tehdyn baarin ympärille.

Setai Tel Aviv tarjoaa myös täyden palvelun kylpylän seitsemällä hoitohuoneella, perinteisen turkkilaisen hammamin ja täysin varustellun kuntosalin sekä neljä kokous- ja bankettitilaa.

Huonevaraukset Setai Tel Aviv

Varaa huone Setai Tel Aviviin booking.comista