Uusimmat

Viking Linen uusi risteilykonsepti: aamiainen Tukholmassa, iltapäivä Maarianhaminassa

Viking Line tuo uusia kesäkohteita Helsingistä lähteville matkustajille.

Kesäkuuksi on vuorossa uusi seitsemän lähdön konsepti, jossa M/S Gabriella käy Tukholman satamassa aamulla ja jatkaa iltapäiväksi Maarianhaminaan, missä on aikaa maissa käymiseen.

Kesäkuussa tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä ihailemaan Tukholman kaunista saaristoa, vanhaakaupunkia ja Söderiä M/S Gabriellalta käsin sekä piipahtaa iltapäivällä Maarianhaminassa, missä pysähdytään 3,5 tunnin ajaksi.

– Tämä risteily on hieno tapa viettää vaikkapa juhannusta koko perheen voimin, sanoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander.

Laivalla on ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille. Paluumatkalla voi tehdä edullisia ostoksia tax-free-myymälässä. A la carte -ravintolassa on tarjolla erikoismenu ja buffetissa herkullinen kattaus kesäisiä makuja. Molemmissa ravintoloissa pöydät on sijoitettu niin, että turvaetäisyys ruokailijoiden välillä säilyy.

Viking Linen terminaaleissa ja laivoilla on kiinnitetty suurta huomiota terveysturvalliseen matkustamiseen. Gabriellan kesäristeilyt ovat karanteenivapaita, koska niillä ei ole mahdollista käydä maissa Ruotsissa.