Uusimmat

Viking Line tuo uusia spa-palveluita Tukholman reiteille

Viking Line uudistaa spa-palvelujaan Tukholman reiteillä.

Uudistusten myötä Punaisten laivojen spa-elämys koostuu tax-free-hinnoitelluista hoitopalveluista ja myyntituotteista, räätälöidystä hoitovalikoimasta ja nyt myös asiakkaiden saatavilla olevista ammattilaistasoisista BABOR-hoitotuotteista.

Uudistuksen taustalla on vuonna 2017 tehty asiakastutkimus, jonka mukaan suomalaisten kiinnostus kylpylämatkailuun on noussut merkittävästi.

Osana uudistusta myyntiin tulee ihonhoitoon erikoistuneen saksalaisen BABORin tuotteita.

– Viking Line on ainoa spa-palveluiden tarjoaja Itämerellä. Näillä uudistuksilla haluamme luoda matkustajille entistä paremmat mahdollisuudet merikylpyläelämyksiin. Spa-osastoillemme tullaan yhtäältä rentoutumaan ja ottamaan aikaa itselle, toisaalta tavoittelemaan nopeita ja näkyviä tuloksia. Yhteistyössä BABORin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme molempia, kertoo SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-palveluja löytyy sekä Helsinki–Tukholma-reitiltä että molemmilta Turusta lähteviltä aluksilta. Tukholmasta Maarianhaminaan liikennöivälle M/S Cinderellalle uusittu spa-konsepti on tulossa vuoden 2019 alussa.

Suurin spa-osasto sekä laajimmat hoito- ja tuotevalikoimat löytyvät M/S Viking Gracelta.

Suosituimpia hoitoja kaikilla Viking Linen laivoilla ovat erilaiset hieronnat. Myös kasvohoitojen ja erilaisten yhdistelmähoitojen kysyntä on kasvussa. Uudistuneelta spa-osastolta on myös mahdollista ostaa BABORin tuotteita kuten merkin kuuluisia ampulleja, joista voi kosmetologin avustuksella valita juuri omalle iholle sopivan kokonaisuuden.